pondělí 17. července 2017

Desky na sešity

Desky na sešity

Vyberte pro svého školáka vhodné desky ze široké nabídky motivů! Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Sešity jsou v deskách chráněny před poškozením. Zabraňují zejména ohnutým rohům a pomačnání listů. Boxy a desky na sešity.


Desky na sešity

Téměř všechny desky jsou vybaveny gumičkou. Zboží je legálně licencováno a prodáváno se souhlasem vlastníků licenčních práv. Vyberte si z naší nabídky desek na sešity velikostí Aa A5.


Najdete u nás laminované školní desky na sešity a plastové desky. Nabízíme desky s gumičkou i bez gumičky, s pěknými motivy, např. V nabídce jsou s plastovými bočními stěnami, uzavírají se na gumičku.


Desky na sešity

Alternativou desek na sešity z tvrdého kartonu jsou plastové desky na sešity. Jejich výhodou je jejich nízká váha. Desky na sešity Ajsou určeny pro velké sešity a výkresy.


Desky jsou polaminované a mají gumu na zavírání. Box na sešity As gumou, Kolekce Dream, motiv - follow your heart. Dívčí desky na školní sešity a učebnice v duhových.


Desky na sešity

BAAGL Box na školní sešity A- Foxie. Ochranné desky na úschovu sešitů či jiných dokumen. ODBĚR NOVINEK E-MAILEM. Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup!


Vnitřek se 4-barevným potiskem. Rozměr: 23x32cm Hřbet 4cm. V našem e-shopu najdete i desky , boxy na sešity a podložky. Notes (6) Niceday (2) Značka.


Všechny filtry a řazení kontakty na zákaznickou podporu. Barevná složka pro ukládání dokumentů, diplomů a uměleckých děl. OXYBAG Podložka na sestavování slov Tyranosaurus Rex. Přečtěte si více informací. Měkké desky na sešity o velikosti A z nové Kolekce Boho v barvě fialové.


Vyrobeno z odolného materiálu lamino. Nezbytná součást vybavení každého školáka na uložení sešitů, knih a dalších školních pomůcek. Nejčastěji narazíte na desky na sešity A kam se dají uložit i menší, křehké učebnice. Výjimkou však nejsou ani desky na sešity A5.


Co mají tyto školní desky společného, jsou atraktivní motivy. Každý si najde ten svůj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky