úterý 11. července 2017

Náhradní víčko isostar

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. V nabídce náhradní víčka na sportovní láhve Isostar. Bay Gifts to the Rescue.


Víčka skladem v černé barvě. Náhradní komplet víčko – obsahuje víčko , zátku a těsnění. Vhodné pro všechny velikosti Zdravých lahví, lze.


Popis: Nabízíme náhradní víčka Isostar - SADA kusů - černá víčka s vytahovacím uzávěrem (push pull) - žlutá nebo černá víčka klobouček (flip top) v poznámce objednávky specifikujte, o jaká víčka máte zájem - možno n. Komplet obsahuje víčko , zátku a těsnící O kroužek. Společnost SPORTISIMO s. Kompletní víčko včetně zátky jednoduše vyměníte za nové. New and Used Vehicles and Parts. Pro případ náhodného poškození víčka si mùžete zakoupit náhradní kompletní víčko.


Find Items from Every Automaker. ISOSTAR NÁHRADNÍ VÍČKA K BIDONŮM - SADA 4KS. Isostar víčko na bidon 4ks (špunt) Isostar víčko na sportovní lahev Použitý materiál: Vysoce kvalitní plně recyklovatelný a netoxický plast LDPE a PP nedržící zápach ani chuť z nápoje.


Neobsahuje žádné závadné substance, které by. Produkty Isostaru najdete i na našich webových stránkách. Stačí si dokoupit náhradní díl a jednoduše vyměnit. Nyní už si nemusíte kvůli rozbitému víčku kupovat celou novou láhev.


I při výměně víčka se můžete spolehnout na dokonalou těsnost vaší láhve. Víčko dodáváme v mnoha barevných kombinacích. Uzávěr k lahvi Gatorade je určeno jako náhradní díl.


Od začátku se Isostar denně zapojil s cílem být vždy blíže ke sportovcům, bez ohledu na jejich úroveň a dávat jim ta nejlepší nutriční řešení, které jim pomohou vyniknout a splní jejich sportovní cíle. Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. Modrý náhradní šroubovací uzávěr Nalgene Wide-Mouth Loop-Top 53mm, který můžete použít na l láhve s širokým hrdlem Nalgene Wide-Mouth. Víčko jednoduše nasadíte na hrdlo láhve a zašroubujete.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastová láhev Isostar patří mezi nejčastější volbu v České republice když přijde na láhev na sport. Láhev má klasický šroubovací uzávěr a standardní náustek. Můžete si vybrat podle vlastních potřeb. Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně.


Prodejna, servis a bazar na jednom místě. Jízdní kola jsou náš život! Nejen ve vysokých teplotách horkého léta se tělo potí, proto je vhodné mít i na kratší cyklovýlet s sebou lehkou plastovou láhev s vodou nebo iontovým nápojem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky