středa 25. dubna 2018

Čajové svíčky 100ks

Bispol svíčky čajové DEKO 100ks karton. Upozornění: Nikdy nenechávejte hořící svíčky bez dozoru! Nenechávejte hořící svíčku v dosahu dětí a domácích zvířat o samotě. Ujistěte se prosím, že vždy svíčky hoří ve. Linteo čajové svíčky 1ks 100ks.


Tuto příjemnou atmosféru si můžete dopřát 3-hodiny, což je doba, po kterou Vám svíčka vydrží hořet. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Velkoobchod Kontakty Blog Přihláš. Kvalitní čajové svíčky vyrobené z těch nejlepších surovin.


Doba hoření 4h Vaše cena s DPH 8K č. Nic do vosku nepřidáváme. Klasické čajové svíčky bez vůně v balení 100ks. Detailní popis produktu. Ikea 100ks už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Klasická bílá čajová svíčka vhodná na všestranné použití, zejména do svícnů, lampiček, lampiónů, ale i na hřbitovy do hřbitovních lampiček, balení obsahuje 1kusů, doba hoření hodiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Edeka čajové 100ks alternativy - Heureka.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Neparfémované svíčky prodáváme v různých velikostech, barvách i tvarech včetně čajových svíček. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.


Minimální objednávka je bal. Tento produkt je Skladem. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Svíčky čajové 100ks CLASSIC. Jsou malé a můžete je použít ve větším množství na okraj vany při romantické večeři nebo po jedné nechat plápolat v aromalampě, svícnu nebo samostatně v kalíšku. Krásně hoří jasným plamínkem a jejich vosk vydrží hořet až hodiny.


Vám doma vytvoří příjemný pocit klidné atmosféry. Příjemnou atmosféru si můžete dopřát 3-hodiny, což je doba, po kterou vám svíčka vydrží hořet. Vážím si vašeho zájmu o čajové svíčky z přírodního sójového vosku. Spolu můžeme udělat svět hezčí, než byl včera.


Třeba právě tak, že začneme pálit svíčky vyrobené z obnovitelných zdrojů, nebo recyklovat kalíšky a nezatěžovat tak přírodu dalším odpadem. TIP Při objednávce zboží nad 3. Darujte balení sta svíček někomu ze svých blízkých. Vyrobené z nejkvalitnějších vosků nejnovějšími výrobními metodami. To znamená, že vaše čajové svíčky vždy splňují nejvyšší standardy.


Při balení Vašich zásilek dodržujeme přísná hygienická opatření. Vzhledem k situaci, která panuje, doporučujeme v současnosti volit kurýra DP který Vám balíček přiveze bezkontaktně až k bytu či domu. Malé čajové svíčky vhodné do aromalamp a pro další použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky