středa 18. dubna 2018

Vibrační deska 100 kg

Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Vibrační deska jednosměrná tekpac MS100-vč.


Hmotnost: 94kg,Motor LONCIN G200f. Tyto vibrační desky mají robustní design (jedinečné zpracování) se speciálně vyřešeným uložením vibrátoru zajišťuje i při relativně menší hmotnosti (kg ) vysoký hutnící účinek 20kN! Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), na které je umístěn vibrátor, nejčastěji poháněný spalovacím motorem.


Univerzální vibrační deska pro hutnění zemin, živičných vrstev i zámkové dlažby. Díky naladění vibrátoru na vyšší frekvenci je vibrační deska obzvláště vhodná pro hutnění. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Naši operátoři jsou vám k dispozici od pondělí do pátku vždy od 7:do 16:00.


Jejich výhodou je snadná manipulace při nakládání a skládání z přepravního prostředku, takže jsou oblíbené např. Střední desky o hmotnosti 1-1kg vynikají svoji univerzálností. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Benzínová obousměrná deska 1kg. Všechny modely desek APR vynikají skvělými parametry, zejména: snadným a ergonomickým ovládáním, maximální univerzálností. Nemusíte se bát, pokud máte nadváhu, výkonný 5W vibrační motor spolehlivě rozpohybuje každého.


Vibrační deska 100 kg

Ideální pro stavby chodníků, podloží a základů. Při hutnění dlažeb se využije tlumicí podložka. Integrovaná nádržka skrápění se využívá při hutnění. Cvičení na Vibro Form je až 3x účinnější než cvičení jiném posilovacím stroji. Plošina váží kg a má nosnost 1kilogramů.


Vertikální vibrace, nastavení času a intenzity vibrací, široká madla, … Typ vibrací. Desky jsou vybaveny závě. Rozměry vibrační plochy.


Dovolte, abychom vás prostřednictvím našeho newsletteru informovali o tom, co se děje u nás ve společnosti HOCHTIEF. Každé tři měsíce vás chceme potěšit novinkami a fotografiemi zajímavých staveb. Pro půjčovny a profesionální uživatele je ideální volbou při vstupu do světa hutnící techniky Weber MT. V nabídce Ramirentu najdete zhutňovací zařízení s hmotností od do 8kg.


Reverzní vibrační deska , určená pro náročné krajinářské úpravy nebo zemní práce na stavbách. Zhutňování hrubozrnných zemin (písky, štěrky) i živic (hloubka stlačení: cm),. Víkend se počítá jako pracovní den a to pouze u krátkodobého pronájmu. Kusovka e-shop,Petr Pytlík.


Tato jednosměrná deska se vyznačuje vysokým hutnícím výkonem kN, je osazena. Nové zboží, doklad od plátce DPH, záruka, servis, návod. Pro menší a středně velké plochy.


PS Technická specifikace: rozměr desky: 6mm x 4mm odstředivá síla: ca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky