pátek 13. dubna 2018

Super clean čistící hmota

Vyčistěte dokonale notebook, klávesnici, telefon a další elektroniku! Revoluční hmota zbaví jakýkoliv přístroj prachu a nečistot. Dostal jsem ji k Vánocům, tak nastal čas ji vyzkoušet. Dokonale vyčistí také notebook, telefon a další elektroniku!


Super Clean - čistící hmota. Jakýkoliv přístroj zbaví prachu a nečistot. Tato Hi-Tech čistící hmota je perfektní pro klávesnice a všechny přístroje, které se normálně špatně čistí.


Není potřeba to zbytečně obkecávat, stačí se podívat na video, jak Cyber super čistí. Tato plastická hmota je velmi oblíbenou pomůckou pro domácí úkli ale i do kanceláře. Její největší předností je, že se dostane do méně přístupných míst.


Super clean čistící hmota

Skvělý pomocník domů i do kanceláře. Jedná se o 75g balení unikátní čistící hmoty v pytlíku s technologií, která sbírá špínu a hubí bakterie. Unikátní věcička pro všechny odpůrce prachu a drobečků. Nejvíce ji využijete při čištění klávesnice, myši, telefonu, ale hodí se i do domácnosti na špatně přístupná místa nebo na gruntování auta.


Velkou výhodou je, že se dostane do všech spár a štěrbin. Pamatujete si na chobotničky z druhého patra, jak četly knížky? Nezůstalo po nich ani jedno písmenko! Hravě se dostane i do méně přístupných míst jako je například klávesnice. Hmota na sebe nabalí prach i bakterie.


Super clean čistící hmota

Další výhodou je, že se může používat opakovaně a přitom nezanechává žádné skvrny. Zapomeňte na nešikovné hadříky, kterými jste se pořádně nedostali tam, kam jste potřebovali. Magic car clean je nejbezpečnější a nejúčinější látka na šetrné odstranění znečištění z laku vašeho vozidla. Nákupní košík položka(y) - 00Kč. Revolučná čistiaca hmota , vďaka ktorej vyčistíte aj zle prístupné miesta.


Veľkou výhodou je, že sa dostane do všetkých škár a štrbín. Ušetříte Kč s slevou. Jde o plastickou hmotu, kterou natlačíte na prostor, který chcete otřít nebo vyčistit. Po odebrání hmoty budou i ty nejmenší nečistoty nalepené na hmotě a pryč z místa, kam nepatří.


Super clean čistící hmota

SKVĚLÁ ČISTÍCÍ HMOTA - SUPERCLEAN. Vám usnadní spoustu práce! Poodebrání hmoty, budou i ty nejmenší nečistoty nalepené na hmotě a prač z místa, kam nepatří. Vhodná pro čištění elektroniky, klávesnic, mobilů, notebooků, joysticků, dálkových ovladačů. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma super clean.


Jedná sa o 75g balenie unikátnej čistiacej hmoty vo vrecku s technológiou, ktorá zbiera špinu a hubí baktérie. Akce na téma čistící hmota najdete na Skrz. Nepoškodí povrch předmětů.


Super clean čistící hmota

Hravo sa dostane aj do menej prístupných miest napríklad klávesnice. Akční nabídka od Slevnuj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky