pondělí 30. dubna 2018

Brandt varná deska

Hodnocení produktu:. Nevšední design, estetické barevné kombinace a praktičnost jsou charakteristickými rysy drobných spotřebičů Brandt. Multifunkční kuchyňské.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ve výbavě je 2x Booster,termopojistka a litinové plynové hořáky a podstavce. Sklokeramická varná deska usnadní vaření díky mnoha doplňkovým funkcím.

Přípravu pokrmů vám sklokeramická varná deska může usnadnit díky speciálním funkcím. Představujeme Vám varné desky značky Brandt v novém designu Intellect, který přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácnosti. Zejména v domácnosti s dětmi se bude hodit dětská pojistka, která zabrání nechtěnému uniku plynu.


Pojistka hořáků pak přívod plynu zcela zastaví při náhodném zhasnutí plamene v důsledku průvanu či přetečení hrnců. Ty najdou své uplatnění zejména v menších kuchyních nebo třeba na chatě či chalupě. Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit.


Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod. Ovládá se velmi snadno a jednoduše a to pomocí dotykového ovládání, které je umístěno zepředu varné desce. Disponuje několika výbornými vlastnostmi jako je funkce booster.

V naší nabídce jsou velmi moderní úsporné indukční varné desky, klasické sálavé sklokeramické desky i plynové varné desky. Indukční varná deska se plotýnkami. Vestavná sklokeramická elektrická varná deska s dotykovým ovládáním a zbroušenou hranou.


Gorenje ECT641BSC nabízí funkci StopGo, která okamžitě přeruší provoz všech varných zón a šetří tím energii, přičemž můžete proces znovu obnovit jediným dotykem. Domů Vestavné spotřebiče Varné desky. V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové.


Varná deska patří k nejvyužívanějším kuchyňským spotřebičům. Typ varne desky Induckni Povrch Sklo Barva Bila Umisteni. Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Brandt vybavil své nové indukční desky třemi druhy ovládacích panelů, aby vyhovovaly požadavkům širokého spektra zákazníků.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. Možná nikdy, takže Vám i indukční varná deska na 2V zcela jistě skvěle poslouží a vy si můžete užít všechny výhody indukční varné desky i např.


Ze kterých indukcí na 2V můžeme vybírat? Zcela intuitivní ovládání – TFT displej FlexTouch. Extrémně flexibilní - libovolné umístění hrnců na varné ploše.


Maximální bezpečnost ‒ orámování displeje.

Kombinuje při tom technické inovace s luxusním. V závislosti od nastaveného stupně výkonu se čas, po kterém se varná zóna vypne, mění v rozmezí několika hodin. Takto označená varná deska disponuje dvěma varnými zónami.


Dočasné uzamčení varné desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky