pondělí 23. dubna 2018

Plastové nádrže na vodu 500l

Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Příslušenství - filtry, nástavce. Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách?


Plastové samonosné žumpy. S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže , z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Nádoby ELBI se vyrábí rotačním lisováním a proto nedochází k výskytu.


Je k dispozici v pěti velikostech. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Z technických parametrů je potřeba vyzdvihnout především rozdíl v objemech vody, kterou jsou nádrže schopny pojmout a také v odlišném tvarovém zpracování. Nádrž na vodu ECOTANK 5l Ideální pomocník pro nashromáždění a uskladnění např.


Vodu lze díky širokému vyústění. Nádrže jsou vymyté, vyčištěné, původně v nich byla aviváž. Sud na vodu ECOTANK 500l. Rozměry VxŠxD 1x 1x 1cm. Vhodné na zalévání zahrady, na naftu, na stavební využití atd.


Nohel Garden Barel s ventilem a víkem plastový zelený 500l - 500l. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní plastové barely na zahradu. Nádrže vodu akumulují a vy ji pak použijete, kdy budete chtít. Především v letních měsících sucha budete mít vodu do zásoby. Kvalitní plastové nádrže - široký sortiment.


Vyrobeny jedinečnou technologií rotačního lití. Podzemní samonosné jímky, septiky, transport a skladování kapalin, sprchové nádrže. Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. Zásobníky pro záchyt dešťové vody.


Tato 1 vodotěsná nádrž na dešťovou vodu. Dešťovou vodu lze použít na zalévání zahrady, mytí auta, splachování toalet nebo praní prádla. Nádrže uvedené v této kategorii jsou určené pro podzemní instalaci.


Jímky na dešťovou vodu FLAT se vyrábí v Německu a mají 10. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Profesionální poradenství a špičkové služby jsou pro nás samozřejmostí.


Nádrže na vodu nakupujte od profesionálů – nadrznavodu. Jsme specializovaná společnost s desetiletými zkušenostmi v oblasti hospodaření s dešťovou vodou. Abychom Vám co nejlépe poradili a vybrali to správné řešení přímo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky