středa 11. dubna 2018

Sušičky

Sušičky

Ventilační sušičky u nás nejsou příliš rozšířené a prodává se jich méně, ale můžete se s nimi setkat a je dobré vědět, o co jde. Tyto sušičky prádlo ohřívají, čímž vniká pára a vzduch se naopak trochu ochlazuje. Vzniklá směs vlhkého horkého vzduchu se pak odvádí trubicí, napojenou na větrací otvor ve zdi.


Sušičky

Ventilačné sušičky u nás nie sú príliš rozšírené a predáva sa ich menej, ale môžete sa s nimi stretnúť a je dobré vedieť, o čo ide. Tieto sušičky bielizeň ohrievajú, čím vzniká para a vzduch sa naopak trochu ochladzuje. Standardní sušičky jsou k dispozici ve velikosti × × cm. Modely s kapacitou 7–kg představují ideální řešení pro 4člennou domácnost, do početnější rodiny jsou vhodné sušičky s kapacitou nad kg. Až neskôr sa zamerala na elektrospotrebiče pre domácnosť, akými sú napríklad práčky, sporáky, chladničky alebo sušičky bielizne.


Prozkoumejte nabídku našich spotřebičů pro péči o prádlo a vyberte si sušičku přesně podle vašich potřeb. Naše sušičky jsou úsporné a zároveň i šetrné k vašemu oblečení. Můžete v nich zcela bez obav sušit i tak citlivé materiály jako jsou vlna nebo hedvábí. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení.


Sušička prádla je praktický spotrebič do každej domácnosti, kde sa často perie a potrebuje sa šetriť čas so schnutím bielizne. Sušička naviac vaše prádlo zbaví aj mikro prachových častíc, o ktorých ste ani netušili. Rozměry sušičky a buben.


Při umisťování spotřebiče je vhodné myslet na dostatečný prostor od zdí a okolních zařízení, kvůli úniku sálajícího tepla od sušičky. Všímali sme si v prvom rade účinnosť sušičky z pohľadu čo najlepšieho vysušenia prádla, druhým dôležitým kritériom bola prevádzka, hlavne z pohľadu hluku a efektívnosti nákladov. Kondenzační sušičky nabízí vysokou flexibilitu - můžete je umístit tam, kde je to pro vás nejlepší, protože potřebujete pouze přívodní kabel. Teda nedochádza k nerovnomernému sušeniu.


Sušičky

Pláty na seba nevrstvíme, ale zasúvame ich po jednom do sušičky , podobne ako plechy do rúry. Vyberte si z naší nabídky sušičku, která splní vaše požadavky. LG sušičky prádla jsou vybavené senzory sušení, které pomocí dvojitých čidel zdokonalují výsledek sušení.


Spolu s dalšími pokročilými funkcemi vám změní představu o praní a sušení vašeho prádla. Na rozdíl od konvenčních sušiček nevyužívají naše sušičky s tepelným čerpadlem k ohřívání vzduchu energeticky náročné topné tyče. Místo toho používáme tepelné čerpadlo. Tato inovativní součást šetří a znovu využívá odpadní horký vzduch, který poskytuje většinu potřebné energie k dalšímu procesu.


Whilpool Supreme Care s tepelným čerpadlem navíc během sušení sama nastavuje a upravuje teplotu, aby bylo prádlo správně usušené. Jedním z prvních výrobních programů se staly montáže obecních rozhlasů a veřejného osvětlení, z něhož vznikl i nynější název Romo. Sušičky Whirlpool jsou obvykle vybaveny 6. Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku. V sekci věnované volně stojícím sušičkám, jsou pro vás připraveny spotřebiče s různými parametry. Zvolíte-li populární kondenzační sušičku s tepelným čerpadlem, získáte nejen praktického pomocníka, ale ušetříte navíc i nějakou tu energii.


Perte, sušte, umývejte. Tiež sa skladá z filtračného čerpadla a bezúdržbového výmeníku udržujúceho spotrebu energie na nízkej úrovni. Miele PerfectDry zaisťuje presné nastavenie teploty pre každý druh sušenej bielizne. Modely s kapacitou – kg predstavujú ideálne riešenie pre 4-člennú domácnosť, do početnejšej rodiny sú vhodné sušičky s kapacitou nad kg. Práčky a sušičky sú rýchlejšie, preto počas dňa vyperiete viac bielizne.


Sušičky

Chladničky sú obohatené o širšie priestory a väčší komfort. Umývačky pojmú viac riadu a vďaka úspornej prevádzke šetria aj vašu peňaženku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky