čtvrtek 26. dubna 2018

Sáčky do vysavače sencor seven 2000w

Sáčky do vysavače sencor seven 2000w

Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače. Sáčky z netkané textilie mají výrazně lepší filtrační vlastnosti v porovnání s papírovými. Tyto sáčky máme vždy skladem a plně nahrazují originální sáčky.


Všechny modely sáčků do vysavačů SENCOR jsou vyrobeny z kvalitní netkané textilie s antibakteriálním účinkem a jsou plnohodnotnou náhradou originálních sáčků SENCOR. Tento originální sáček určený pro vysavače SENCOR nbsp;SVC7CA je určen pro jednorázové použití a nabízí objem litrů. Díky mikrovlákenné konstrukci nabízí až dvakrát účinnější filtraci, než klasické papírové sáčky. Jeho účinnost se tedy pohybuje na úrovni kvalitních HEPA filtrů. Turbokartáče na koberce nebo čalounění, univerzální kobercové hubice, kartáče na tvrdé podlahy nebo nábytek, štěrbinové hubice, vůně do sáčku vysavače.


Náhradní sáčky do všech typů vysavačů Sencor. V nabídce máme i náhradní filtry, kartáčky a další příslušenství pro pohodlný a efektivní úklid vaší domácnosti. Tyto textilní sáčky jsou vhodné pro vysavače s vyšším výkonem, mají výrazně delší životnost než běžné sáčky do vysavačů, lepší účinnost pro vysávání mikro. Parametry produktu: - sáček pro jednorázové použití - objem litry.


Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma. Sáčky jsou vhodné pro úklidové aktivity a zaručují velmi efektivní filtraci směsného prachu a nečistot. Nejsou vhodné pro odsávání. Je vyjádřen v metrech a udává vzdálenost, do které vysavačem dosáhnete při vysávání od elektrické zásuvky, do které je zapojen.


Akční rádius je tedy součtem délek přívodního kabelu, vzdálenosti vstupu přívodní šňůry od sacího vstupu vysavače , délky sací hubice a trubic. Kvalitní sáčky do vysavače SENCOR SVC 7CA Seven. Veškeré informace o produktu.


Zde najděte název Vašeho vysavače. ROUŠKY Bavlna 1 - Pro naše zaměstnance jsme ušily barevné, veselé roušky ze 1 bavlny s kapsičkou, do které mají antibakteriální vložky. Sáčky do vysavače SENCOR SVC stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Není vysávání vaším koníčkem?


A nemůže za to váš vysavač? Vyzkoušejte Sencor SVC 7CA, který nabízí vše, co byste od vysavače mohli očekávat. Papírové sáčky do vysavače řady Djsou určeny pro vysavače Electrolux, Daewoo, Sencor. V balení je kusů sáčků. Balení obsahuje náhradní prachový filtr.


Sáčky do vysavače sencor seven 2000w

Příslušenství do vysavače SENCOR SVC 7CA - EUESEVEN. TOP Pro vysavače - Pro SENCOR - SVC 7CA. Typ příslušenství sáčky do vysavače sáčky univerzální voňavé sáčky. Druh materiálu textiln.


Textilní sáčky do vysavače Sencor. K sáčkům Sencor máme i hepa filtry, hledejte podle typu vysavače. Do vysavačů: SENCOR SVC4SENCOR SVC4RD SENCOR SVC5RD SENCOR SVC6SENCOR SVC6L. Související položky: Sencor SVC 4-90 SVC SVCsáčky papírové S020P Cena: 1Kč.


Naše sáčky nejsou originální sáčky Sencor , ale plně je nahrazují. Originální sáčky do vysavačů ETA eBAG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky