pátek 20. dubna 2018

Dětské plážové osušky

Kvalitní dětské osušky jsou vyrobeny z bavlněného froté materiálu. Nabízíme Vám velké letní osušky , malé ručníky do koupelny i dětské kousky. Vybírat si můžete také z hotových sad pro děti a batolata. Hitem poslední doby jsou osušky z bambusových vláken.


Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé.

PLÁŽOVÉ A DĚTSKÉ OSUŠKY. Plážové osušky na 4home. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. V této kategorii nabízíme dětské plážové osušky v motivu fotbal pro letní dny, ale i běžné osušky a ručníky do koupelny, vždy ve 1 bavlně s různou gramáží materiálu.


V této sekci najdete ale také malé ručníky, které jsou ideální do školy či školky. Vše s oblíbenými dětskými motivy jako na dětském povlečení. Dětské osušky a župany na 4home.

K tomu, aby Vás nikdo nepřehlédnul a vypadali jste stylově, Vám nabízíme plážové osušky v pestrých barvách. Vyberte si z rozměrů, které Vám budou nejlépe vyhovovat. Stačí si vybrat kvalitní osušku ze správného materiálu s patřičnou gramáží. Contoured and adjustable for a comfortable fit.


Kukkatoimitukset koko Suomeen ja yli 1maahan. Z široké nabídky si každý vybere. Pro děti máme osušky s pohádkovými vzory Šmoulové, Prasátko Pepina, Mia and Me, Doba ledová, Animal planet a další. Osušky jsou vhodné pro muže, ženy i děti. Praní těchto osušek je výrobcem doporučeno na 40°C, sušení v bubnové sušičce je možné.


Dále nabízíme luxusní plážové osušky SoftCotton a dětské osušky Carbotex. Kvalitní osušky , které použijete doma v koupelně, v sauně nebo u bazénu. Změnou textilních doplňků podtrhnete moderní vzhled vaší koupelny velmi rychle a jednoduše.


Froté osušky pro Vaše děti máme v nabídce s oblíbenými hrdiny kreslených seriálů, filmů a muzikálů. Maxi plážová osuška může posloužit nejen k osušení těla. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů.


Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky. Ke každé barvě a typu ručníku najdete osušku.

Vaše koupelna tak bude dokonale sladěná. V naší nabídce také najdete plážové a dětské osušky s krásnými vzory. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Pro děti máme připraveny veselé ručníky KIND v pestrých barvách s výšivkou, plážové osušky s motivy zvířátek a koupací osušky a župany SOFT z hebké a savé mikrobavlny.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky , které nekoušou.


Všechny tyto sportovní rychleschnoucí ručníky, plážové deky, osušky a skládací podložky na pláž (33) jsou skladem na e-shopu či prodejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky