pátek 6. dubna 2018

Přenosné boxy na šroubky

Badge butler at your service. Nabízíme v devět různých rozměrových variant a několik barevných provedení plastových boxů. Boxy jsou vyrobené z polypropylenu. Boxy na nářadí z naší nabídky představují ideální možnost, jak uložit drobné.


Kovové přazky organizery na šroubky a vruty ve víku Vyjímatelná přihrádka Očko. Dva spodní organizéry lze snadno změnit na velké úložné boxy odstraněním.

Organizér pro drobné předměty – šroubky , matičky, podložky a jiné. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Zásuvkový plastový box KPUžlutý (PP).


Inzeráty box v kategorii Stavební bazar – nářadí, stavebniny na Sbazar. Ruční přenosné kufry na nářadí a drobné díly. V naší pestré nabídce naleznete přenosné boxy na dílenský materiál, pojízdné dílenské boxy i přepravní kufry na nářadí. Vybavte si svou dílnu praktickým boxem na nářadí za skvělou cenu.


Hliníkové přepravní bedny. Přenosné hliníkové rampy.

Stojany na odpadkové pytle. Plastové skříně a regály. Za pohodlnou sklopnou rukojeť můžete nosit nářadí všude tam, kam potřebujete. Skrz průhledná dvířka zásuvek hned poznáte, co se v které přihrádce skrývá a zda už je šroubky , matice a. Boxíky na rozřídění šroubků jsou nezbytným pomocníkem v každé dílně.


Stojí pár korun a už nebudete muset pořád hledat ten správný šroub anebo třeba hřebík. Závěsná plastová stěna s boxy a držáky na nářadí. Závěsný plastový organizér – stěna s různě velkými boxy a držáky na nářadí ORDERLINE NTBNPSkvěle se hodí pro bezpečné uložení různého dílenského nářadí a drobného materiálu.


Závěsné pořadače na šroubky a jiné drobné materiály řady CARGO mohou být jednoduše připevněny na zeď nebo také mohou být použity jako přenosné pořadače na přepravu drobného materiálu díky rukojeti na horní části pořadače na šroubky. Závěsný pořadač na šroubky je rozdělen na jednu horní přihrádku a. Box plastový na šroubky TRUCK NPTento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Multifuknční regály, které se hodí do každé dílny nebo garáže. Uspořádejte si dílnu, pomůže Vám k tomu jeden z našich mnoha organizérů. Pokud nemáte pro svou dílnu speciální místnost a nářadí si za prací nosíte s sebou, jsou vhodným řešením přenosné boxy na nářadí.


Závěsné boxy do dílny Sada boxů na šroubky TRUCK Kvalitní plastová sada zásobníků na šroubky do Vaší dílny. Univerzální tabule na nářadí Universální pl. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Vyberte si z nabídky pro specializované dílny a autoservisy například kladkostroje a podpěry pod auto, přípravky na brzdy, motory či podvozky, stahováky, hydraulika, klíče na kola, magnetické i mechanické uchopovací pomůcky, videoskopy, pojízdná kolečka a další vybavení. Závěsné plastové či kovové skříňky, organizér a boxy na šroubky mnoha rozměrů a typů. Udělejte si v dílně pořádek se závěsným boxem, organizérem na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky