čtvrtek 19. dubna 2018

Vakuové dózy na pečivo

Dóza na nakladanú zeleninu s objemom l značky Locklock je 1 vzduchotesná nádoba, ktorá zaisťuje dlhšiu trvanlivosť potravín. Vnútri dózy je umiestnený špeciálny vyberateľný košík, ktorý umožňuje oddeliť zeleninu od nálevu. Je možné ukladať do chladničky, či mrazničky alebo používať v mikrovlnnej rúre. Dafi vákuové dózy u nás kúpite v niekoľkých rôznych veľkostiach a objemoch od 0. Ak sa nemôžete rozhodnúť, ktorý objem vákuovej dózy pre vás bude ten pravý, kúpte si rovno sadu obsahujúcu ks dóz rôznych objemov a vákuovú pumpičku navyše ako darček.


CANDY TREE Dóza na sušienky Vianočný strom Nech už pečiete vianočné pečivo sami, dostali ste ho do daru alebo ste ho kúpili v najbližšej pekárni: perníky, škoricové hviezdy či keksíky sa výborne hodia do tejto dózy.

Vákuové dózy fungujú na princípe odsatia vzduchu, kde sa vo vnútri vytvorí vákuové prostredie. Sú vyrobené z leteckého skla, ktoré je vhodné ako do mrazničky a umývačky, tak aj do mikrovlnnej trúby. Použiť sa dajú pri teplotách -°C až 1°C. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.


Tím zabráníte i rychlé kazivosti potravin. Silikonové víko na konzervy - kusy, Ø cm. Díky tomuto víku ze silikonu neprodyšně uzavřete nejen konzervy, ale také sklenice, misky a jiné dózy o průměru max.


Krmivo a ostatní potraviny tak uchováte dlouho čerstvé.

Díky vakuu je konzerva spolehlivě uzavřená a zabráníte tak vzniku a šíření nepříjemných. Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na.


S použitím vakuové dózy DAFI na uchování potravin zůstane vaše jídlo čerstvé až 5× déle. Odsátím vzduchu z nádoby si jídlo zachová barvu, čerstvost, vůni a chuť. Dóza je vyrobena z nejkvalitnějšího tvrzeného plastu.


Ať už preferujete tmavé nebo světlé pečivo , vždy se hodí mít v kuchyni prostor, kam pečivo uložit. Chlebník Fall Front od značky Brabantia nezabere mnoho místa, ale přesto se do něj spousta vejde. Na jeho vrchu je rovná odkládací plocha, kam lze umístit dózy. Na nádobu nasadíme víčko a několikrát zatáhneme za madlo vakuové pumpy. Vzduch se tím z nádoby začne odčerpávat.


Odčerpáváme tak dlouho, až se tmavě modrý ukazatel podtlaku sám zasune do roviny víčka. V tu chvíli je vzduch odčerpán a víčko velmi pevně drží. Po dobu skladování se do nádoby.


S touto sadou získáte hned dvě praktické dózy pro vakuové skladování vašich potravin. Jedna se pyšní objemem l, druhá l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dózy na potraviny) Hodnotenie produktu:. Vákuové dózy na kávu AVX sú vďaka patentovanému uzáveru ideálne na uskladňovanie kávy a iných potravín. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín.


Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky