úterý 24. dubna 2018

Ostřič nožů fiskars

Ostřiče a brousky pro všechny sekery, nože a nůžky Fiskars jsou povinnou výbavou pro všechny, kdo již máte alespoň jeden kousek od Fiskarsu. Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. K ostření nožů bez nutsnosti připojení k elektřině.


Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou. Má mechanismus, který se jednoduše ovládá. Sada sedmi nejpouživanějších nožů Fiskars v bloku.


Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Univerzální ostřič seker a nožů značky Fiskars. Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem.


Ostřič nožů fiskars

Podobně jako příbory Fiskars , i nože Fiskars lze pohodlně umývat v myčce. Pro udržení ostrosti nožů Fiskars doporučujeme používat výhradně ostřič nožů Fiskars. Jen tak dosáhnete správného úhlu ostří a jeho dokonalé ostrosti bez mikro-zoubků.


Objednjte si nože Fiskars – taková kvalita Vám vydrží celý život. Free Shipping Available. Check Out Fiskars on eBay. Fill Your Cart With Color today! Jste nadšeným kuchařem a zajímá vás vše kolem toho?


Pak tedy určitě víte, že základem každého počinu je mít kvalitní vybavení. Bez nabroušených nožů se neobejdete. Konec nekonečnému krájení tupými noži.


S nimi jednoduše nabrousíte i kousky, které jste už dávno odepsali. Manipulace je velice snadná a naprosto bezpečná, broušení tak. Pracovní nářadí je pro pracujícího bezpečnější, pokud je jeho ostří pravidelně udržováno, je stále dostatečně ostré. Dokonalé ostří také snižuje námahu při vykonávané práci.


Samotný ostřič je vybavený keramickými ostřicími kotoučky, které zaručí ideální míru ostrosti. Nepotřebuje elektřinu a je vhodný pro praváky i pro leváky. Brousek ROLL SHARP obsahuje speciální japonský keramický kámen, který je čtyřikrát tvrdší než ocel.


Kvalitní ostří zajistí keramické ostřící kotoučky, které jsou umístěny tak, aby udržovaly optimální úhel ostří po celé délce čepele. Ostřič se snadno používá a na stole neklouže. Udržuje optimální úhel ostří po celé délce čepele a nůž pak po dlouhou dobu pěkně řeže. Brousek Fiskars na sekery a nože se skládá z vodící drážky a keramických kotoučků, protiskluzová podložka k zajištění bezpečného ostření, pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou, pokud vzniknou na sekeře větší zoubky, vybruste je na brousku pod vodou a pak teprve použijte ostřič , ostřič položte na rovnou plochu, vložte ostří. Jejich brousek na nože klade důraz nejen na kvalitu, které je u této společnosti samozřejmostí, ale také na moderní design, který skvěle zapadne do vaší kuchyně.


Pro pravidelnou péči o nože a sekery Fiskars. Dva ostřiče v jednom - brusný úhel je optimalizovaný pro nože i sekery. Nový model ostřiče se dvěma polohami pro malé a velké nože.


Skladem- 4Kč s DP. Vypadá to docela funkčně na běžné udržování nožů , hlavně pro úplné laiky typu moje matka. Veškeré informace o produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky