pátek 20. dubna 2018

Mikrovlnná trouba whirlpool 6 smysl

Ale díky unikátní technologii 6. Stisknutím jediného tlačítka mikrovlnná trouba připraví křupavou pizzu, hranolky, automaticky rozmrazí nebo ohřeje jídlo na správnou teplotu nebo ho uvaří v páře. Speciální technologie 6. Jedna mikrovlnná trouba , způsobů vaření. Whirlpool AMW 7NB mikrovlnná trouba vest. SMYSL využívá řadu inteligentních senzorů, které vám pomohou intuitivně vybrat z přibližně 1kulinářských variací ten nejvhodnější automatický program.


Mikrovlnná trouba whirlpool 6 smysl

Stačí zvolit kategorii pokrmu a hmotnost ingrediencí, o zbytek se postará mikrovlnná trouba. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Stačí na několik vteřin stisknout určená tlačítka a trouba uzamkne možnost změnit systémová nastavení.


A navíc - díky aplikaci 6th Sense Live můžete tuto funkci aktivovat i vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu či. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí. Díky praktickému ventilátoru si buďte jistí, že pokrm se d. Užijte moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Vestavná samostatná horkovzdušná trouba se 6. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už udělá vše ostatní. Má totiž celý proces přípravy.


Zaujme nejen svým stříbrným provedením a moderním designem Absolute, ale především svými funkcemi. Samozřejmostí je i časovač a dětská pojistka, která uzamkne nastavené funkce. SMYSL Zvolte technologii, která myslí za vás.


Rádi vaříte, ale nechcete trávit v kuchyni příliš mnoho času? Pak je pro vás mikrovlnná trouba W11IME1ideálním řešením! SMYSL automaticky zvolí a přizpůsobí výkon i čas, abyste vždy dosáhli perfektních kulinářských výsledků. SMYSL , která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly z. Nabízí objem litrů s průměrem otočného talíře 33cm.


Možnost výběru z přednastavených receptů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. Crisp, gril, JetStart, JetDefrost. SMYSLZvolte technologii, která myslí za vás. Volně stojící mikrovlnná trouba s technologií 6. Je to možná i tím, že to velice šetří čas - naberete si jídlo, dáte ho do této kouzelné krabičky, zapnete, chvilku počkáte a vytáhnete teplou a především chutnou večeři či oběd.


Chytré senzory této technologie a intuitivní funkce přemýšlí za vás a umožní vám dosáhnout vždy perfektních výsledků. Trouba je dodávána se speciál. Kromě toho nabízí praktickou funkci Jetstar pro.


Mikrovlnná multifunkční trouba s technologií 6. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Samostatná horkovzdušná trouba se 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril. Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky