pondělí 16. dubna 2018

Domácí mlýnky na obilí

Téma „ domácí mlýnek na obilí “ je takovým evergreenem. Dotazy typu „jaký mlýnek na obilí si pořídit“, případně „jaký mlýnek na obilí máte vy a jakou s ním máte zkušenost“ se pravidelně objevují jak v komentářích, tak ve fóru a přicházejí také mailem. Sana - Domácí mlýnek na obilí Mlynky CZ. Unsubscribe from Mlynky CZ?


Domácí mlýnky na obilí a vločkovače Pokud se zajímáte o zdravé stravování, určitě vám padnou do oka mlýnky KoMo. Je dost možné, že se z jednoho z nich stane nejpraktičtější pomocník ve vaší kuchyni.

Již více než let se rakouská firma KoMo zabývá výrobou kamenných ručních a elektrických mlýnků na obilí , díky kterým získáte celozrnnou mouku zaručeně čerstvou a umletou mezi kameny. Taková čerstvě umletá mouka krásně voní, skvěle chutná a jsou v ní zachovány všechny živiny i kvalitní nenasycené mastné. Domácí obilné mlýnky jsou cenným nástrojem pro každého, kdo si rád užívá radosti zdravé kuchyně. Doma namletá mouka je zdravější a čerstvější než kupovaná a obsahuje více vitamínů a enzymů.


Jejich údržba je minimální, při častém používání není potřeba vůbec. Pro pravidelné využití jsou vhodnější elektrické mlýnky na obilí. Naše hodnocení Elektrický mlýnek na obilí Easy pochází z dílny Hawosu a je vybaven silným motorem, který umele 1g jemné mouky nebo 2g hrubé mouky za minutu.


Umožňuje mletí všech druhů obilovin. Kamenné mlýnky na obilí Waldner Biotech Vám umožní připravit výbornou domácí mouku, ať už celozrnnou, bezlepkovou či jemnou.

Jednoduše otočíte násypkou a vyberete si na stupnici požadovanou hrubost mouky. Mlýnky produkují i tu nejjemnější mouku bez přehřívání zrna. Udržováním nízké teploty během procesu mletí jsou chráněny všechny enzymy, oleje a vitamíny. Domácí mlýnky umožňují připravit vždy čerstvou celozrnnou mouku v potřebném množství z téměř jakýchkoliv obilovin.


Při mletí přitom nedochází k zahřívání, a tak si mouka zachová svou výživovou hodnotu. Pro mletí běžných obilovin postačí mlýnky s nižším výkonem, ale pokud chcete mlít také tvrdé. Domácí mletí mouky a příprava vloček je zdravý způsob přípravy důležitých surovin. Veškerá mouka a vločky připravované tímto šetrným způsobem jsou zaručeně čerstvé a celozrnné.


Mletí mouky je snadné a rychlé. Mlýnek na obilí je nenahraditelným přístrojem, který má své místo v kuchyni odbornice na výživu Margit Slimákové už více než let. Margit používá mlýnky značky Komo, které jsou vhodné na obiloviny včetně bezlepkových, luštěniny, semínka a koření, ale také například pro přípravu domácích vloček.


A taky nevíš vůbec,že je rozdíl mezi mletím obilí na mlejnku na maso,který obilí nemele,ale naseká na kousky jako šroták na obilí ,který šrotuje zrno třeba pro prasata. Jsou to pak takový krupky ale ne umleté obilí. Je rozdíl mez moukou a šrotem. V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí , ruční drtiče kostí, krouhače řepy.


Vyrobte si vlastní domácí celozrnnou mouku. V mouce, která obsahuje celé zrno včetně klíčku, zůstává i maximum vitaminů a enzymů. Velice důležité je, aby celozrnná mouka byla čerstvá, klíčky totiž obsahují mastné kyseliny, které oxidací hořknou.


Automatické mlýnky na obilí recenze.

Dokazují to nejen automatické mlýnky na obilí KoMo svým moderním vzhledem, ale také současný trend zdravého stravování. Chtěli byste si vyrobit vlastní celozrnnou mouku plnou živin nebo čerstvé křupavé müsli? Rozhodně vám spoustu času ušetří domácí mlýnky na obilí a vločkovače. Mohou být dřevěné, kamenné, ruční i elektrické. Stačí si jen vybrat z pestré nabídky ten váš, který bude přesně odpovídat vašim představám!


Navíc si osvojíte nový životní styl a začnete. Wolfgang Mock a Peter Koidl, zakladatelé společnosti KoMo, se věnují zdravé, celostní výživě a vývoji domácích mlýnků na obilí a vločkovačů již tři dekády. Mlýnek Magic značky KoMo je nekompromisně moderní, elegantní a krásný. Popis produktu Mlýnek na obilí a cereálie Mechanický ruční strojek - vločkovač pro přípravu čerstvých cereálních vloček z pšenice, ječmene, ovsa, žita, špaldové pšenice, lněných i chia semínek a ostatních obilovin.


Domácí kamenné mlýnky na obilí Kamenné mlýnky značky Waldner Biotech jsou vyrobeny v souladu s nejstaršími osvědčenými technologiemi a mají několik nesporných výhod. Všechny jsou vybaveny většími mlýnskými kameny a jejich konstrukce je z masivního dřeva. Mlýnky na obílí a vločkovače KoMo jsou navrženy do nejmenších detailů, vyrobeny jsou z vysoce kvalitních a odolných materiálů - vydrží vám desítky let.


Mlýnky umelou všechny druhy obilí , semínka nebo luštěniny pomocí výjimečně tvrdých a drsných mlecích kamenů. Hrubost mouky si můžete nastavit dle Vašeho přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky