středa 25. dubna 2018

Domácí udírna

Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování masa. Recepty se v rodinách dědí z generace na generaci. Sousedé se dohadují a předhánějí v tom, kdo má lepší uzené maso či klobásky. V dnešní době se domácí uzení vrací do módy. Nedivíme se, je super dát si uzené maso, domácí klobásy.


Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku.

Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Suprová mobilní udírna - první testovací uzení Uzák - smrková prkna Topeniště - plechový kbelík. Větší, skříňová udírna bude mít své stálé místo v koutu zahrady nebo ve venkovní kuchyni. I takovou můžete zakoupit jako hotový výrobek, a to ve variantě nerezové či dřevěné. Nabízejí se i modely multifunkční, které kombinují udírnu s grilem nebo pecí na pizzu.


Cenové rozpětí je v tomto případě široké. Skříňová domácí udírna – návod na stavbu. Mezi nejběžnější a nejužívanější typy v tuzemských domácnostech patří udírna , která se nazývá skříňová.

Je možné postavit ji z různých materiálů, převažují ale cihly, plech a dřevo. Samozřejmostí je možnost použití i dřevěných štěpek nebo pelet. V typu paliva jsou domácí dřevěné udírny zkrátka nedostižné. Domácí dřevěná udírna s topeništěm a kovovým podstavcem je určená pro uzení masa, ryb nebo sýrů. Jídla připravená v udírně mají úžasnou výraznou chuť,kterou při domácím uzení.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Víceméně, kdo má na své zahradě útulné zákoutí s pergolou a zároveň miluje vůni uzeného masa či sýra, určitě její výstavbou neprohloupí. Na druhou stranu je však možné pořídit si třeba i. Existují i jednodušší řešení, například možnost využít k uzení zahradní krb, určité typy uzavřených grilů, nebo speciální „americké“ udírny, které se podobají plechovým sudům.


Snili jste o tradiční domácí výrobě uzených ryb, klobás, masa nebo sýrů? Zdálo se Vám to nedostupné? Mysleli jste, že pro dokonalé vyuzené výrobky je potřeba profesionální udírny za stovky tisíc?


V tom případě máme pro Vás ideální řešení, domácí elektrické udírny Thermowind. Důležité upozornění: Veškeré udírny a příslušenství mají své výrobní číslo a jsou centrálně evidovány. Udírny se neustále vyvíjí a náhradní díly se neustále mění,nekupujte starší nebo levnější udírny v zahraničí nebo bazarů z důvodu budoucích servisních oprav.


Servis a veškeré reklamace řešíme pouze u udíren zakoupených u výhradního dovozce a. Rozšíří vám obzory a možnosti přípravy různých dobrot a pochutin.

Může být nepřehlédnutelnou ozdobou vaší zahrady, přístřešku či dvora. Domácí udírna dokáže vše, co nestačí udělat klasický gril nebo zahradní pec. Jestliže se tedy rozhodnete postavit si pěknou udírnu sami, jde o poměrně náročnou stavbu. Jsou ale i jednodušší řešení, kdy lze na. Samozřejmě, nikdo vám nebrání postavit si na zahradě klasickou dřevěnou udírnu, jakou mívali naši dědové.


Ale ruku na srdce, troufáte si na to? Stavba dřevěné udírny není až tak jednoduchá věc, jak by se mohlo na první pohled zdá a vyžaduje určitý stupeň manuální zručnosti a. Při stavbě běžné udírny na studené uzení lze nadělat spoustu chyb. S radami starého praktika se jim ale vyhnete.


Podívejte se na podrobný návo jak postavit domácí udírnu. První varianta je mnohem rychlejší a levnější, nicméně měl jsem představu, že poctivě postavená udírna může plnit i funkci estetickou. Skoro-romantické zákoutí s udírnou mi přišlo jako fajnová součást zahrady. Každý chlap má nějaké sny.


Jedním z těch mých byla vlastní zahradní udírna. Realizace takového snu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky