čtvrtek 26. dubna 2018

Alveus rock 130 černá

Order our catalogue now! We want to inspire with tea. Quality without compromise! ROCK 1je díky svým rozměrům 7x 4mm vhodným do každé domácnosti. Zvýšená pevnost materiálu a jeho správná údržba je zárukou velmi dlouhé životnosti dřezu.


Díky extra odolnému a barevně stálému materiálu granitu PLUS Vám tedy zaručujeme. Více o produktu Na cestě Očekáváme 14. Univerzální dřez Rock 1s odkapem je vyroben z kvalitního granitalu, tedy z pevného materiálu, který obsahuje částic žuly spojené pryskyřičným polymerem. Díky nejnovější technologií a použití přírodních složek kompozitního povrchu Granital zůstane dřez hedvábně hladký a snadno se čisticí. To zajišťuje opravdu vysokou odolnost proti mechanickému poškození.


Jsme autorizovaný prodejce značky Alveus. U veškerého našeho zboží garantujeme, že pochází z české distribuce a prošlo výstupní kontrolou kvality. Při zakoupení zboží nepodstupujete žádná rizika. Best quality premium tea. Made in Germany for industry and tea shops!


Alveus rock 130 černá

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Určen je pro skříňku od 6mm a jeho hloubka je cm. Rozměr dřezu 7x 4mm. Montáž dřezu je velmi jednoduchá.


Ugradbeni sudoperi serije ROCK , granitni su sudoperi izrađeni od kvalitetnog GRANITAL materijala. Zbog posebne pažnje pridodane obradi, ovi su sudoperi izuzetno glatki, što omogućava lako. Algranitové dřezy ALVEUS mají tvrdost, odolnost a vzhled přírodního kamene kombinované s fl. Granitovy-drez- ALVEUS - ROCK -30-cerna-d35. Drez je vyrábaný z vysokokvalitného a hygienického materiálu s ľahkou údržbou.


Nečistoty sa na ňom nezadržiavajú, čo predurčuje drez pre perfektný, uhladený, metalický vzhľad a neprekonateľnú kvalitu vo viacerých farebných variantoch, s ktorým budete určite spokojný. Chcete mít moderní kuchyni po všech stránkách? Moderní kuchyně jsou flexibilní, dobře navrhovány a stále více osvobozeny od tradičního rozdělování na prostory pro vaření, přípravu a mytí. Je jednou z předních značek ve svojem oboru a poskytuje mnoho výho pro které si získala svoje postavení na trhu.


Alveus rock 130 černá

Alveus Rock 1černá Jednodřez s odkapem. Tea manufacture for distributors! Packaging dimensions (mm): 780x480. Ke dřezu lze připojit drtič odpadu, můžete napojit myčku nebo pračku.


Hranatý design dřezů Rock je. Pokud tedy koupi produktu ALVEUS Rock 1G - černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k ALVEUS Rock 1G - černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.


Alveus rock 130 černá

Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Dřez Rock je vyroben z vysoce kvalitního kompozitu Granital, díky nejnovější technologií a použití přírodních složek kompozitního povrchu Granital zůstane hedvábně hladký a snadno se čisticí, Rock je široká řada, která obsahuje modelů v zajímavých barvách a designech, díky široké škále dřezů si můžete vybrat model, který se nejlépe hodí do vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky