úterý 17. dubna 2018

Keramické hrnky na zakázku

Proto můžeme koupit svým blízkým velký hrnek na čaj, menší hrnek na kávu nebo třeba jen tak nějaký hrnek pro radost. Veškeré hrnky , mají samozřejmě atesty, což znamená, že jsou určeny ke styku s potravinami. Je ale třeba si uvědomit, že se.


Vítám Vás v keramické dílně Lubora Březky a srdečně Vás zvu na prohlídku do galerie výrobků. Zaměřuji se na kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu. Používám pouze své ruce, schopnosti, kruh, něco málo ručních nástrojů, kvalitní materiály a tradiční výrobní postupy.

VÝROBA MAGICKÝCH HRNKŮ NA ZAKÁZKU. Vyrábíme magické hrnky také netradičními technologiemi, kdy lze aplikovat termobarvu pouze na vybranou část PORCELÁNOVÉHO hrnku. Lze aplikovat plnobarevný potisk motivu pouze po.


Originální porcelánové hrnky na přání. Hodnocení zákazníků Přihlášení. Další možnosti přihlášení.


Pokud chcete oživit vaší zahradu v zimě, přilákejte na ní ptáčky - v kategorii keramika do zahrady naleznete praktické keramické krmítko, které můžete zavěsit na strom, nejlépe někde poblíž okna. Keramické zboží z chodovské dílny se prodává po celé republice.

Ručně vyráběná keramika se zhotovuje i na zakázku , dle Vašeho přání a nápadu. Přijďte si vybrat, ráda Vás uvítá. Pokud by se Vám jakékoliv z mých dílek zalíbilo natolik, že byste podobné chtěli vlastnit či darovat, neváhejte mě prosím kontaktovat. Můžeme se domluvit také na jakémkoliv jiném výrobku dle Vašeho nápadu. Každé přání bude pro mě výzvou k novému tvoření, takže pište, budu se těšit.


Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky Odebrat filtry. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další. SE JMÉNEM NA PŘÁNÍ ORIGINÁLNÍ DÁRKY Dárky z lásky.


Hrnečky mají objem 3ml. Jedná se výrobu na zakázku , tudíž je nutná platba předem, přes platební bránu či převodem na náš bankovní účet. Hrnky vyrábíme v jakékoliv velikosti a tvaru. Od malých piccolo 1l, kávových 2l nebo velkých čajových 4-6l.


Samozřejmě lze vyrobit i jiný hrnek podle Vašeho návrhu nebo předlohy. V této kategorii užitkové keramiky si můžete vybrat keramický hrnek pro svůj oblíbený čaj či kávu. KERAMICKÉ HRNKY A PODŠÁLKY.


Nabízíme hrnky ve třech barevných provedeních - hnědé, zelené a smetanové.

Jejich prostý a jednoduchý design se hodí prakticky do každé domácnosti. Vybírat můžete z hrnků různých. Jsem informován o tom, že mám právo na informaci o tom, jaké osobní údaje, k jakému účelu a jakým způsobem jsou o mně zpracovávány. Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce provádí zpracování mých osobních údajů, které je v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na. Po 7letech spolupráce s různými zákazníky nejčastěji realizujeme lanyardy, silikonové náramky, plechové krabičky, USB Disky, klíčenky, nafukovací předměty, termohrnky, svítilny, keramické hrnky , plážové žabky a mnohé další.


Figurky lze zakoupit přímo u nás v dílně, nebo v prodejnách firmy Manufaktura v ulici Mostecká nebo Melantrichova. Atest Na všechny naše výrobky užitkového charakteru máme hygienický atest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky