pátek 13. dubna 2018

Čajové svíčky akce

Čajové svíčky akce

Doba hoření čajové svíčky závisí nejen na její velikosti, ale také na kvalitě vosku a knotu. Svíčky čajové za akční ceny #128176;. Další slevy svíček na Kupi. V kategorii svíčky najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Tesco, Albert, Penny Market.


Čajové svíčky akce

Provoní váš domov i bez zapálení, a to minimálně po dobu 6ti měsíců. Společně s ručně vyráběnou, keramickou aromalampou, kterou od nás dostanete jako DÁREK ,. Vybírejte z velké nabídky svíček na všechny možné příležitosti. Máme svíčky do svícnů, čajové svíčky , vonné svíčky a jiné.


Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Čajové svíčky. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Čajové svíčky výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Čajové svíčky akce. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla? Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna.


A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků. Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích.


Různé druhy těch nejkvalitnějších vosků. Ceny v této kategorii platí do vyprodání zásob nebo do ukončení slevové akce. Vonné čajové svíčky provoní váš domov krásnou vůní a vykouzlí v něm příjemnou atmosféru.


Čajové svíčky akce

Vaše cena s DPH 7K č. Vonné svíčky – nejenže zahřejí a dodají útulnou atmosféru, navíc i krásně provoní celý byt. Klasické svíčky – prostě svíčky , jak je známe. Dobře zvolená vonná svíčka je přesně to, co dotvoří atmosféru vašeho domova k dokonalosti. DEKORACE a moderní skandinávské doplňky.


Zútulněte váš domov pomocí stylových maličkostí, těžítka, obrázky na zeď, ozdobné úložné krabice, tácy, květináče i květiny. Vážím si vašeho zájmu o čajové svíčky z přírodního sójového vosku. Spolu můžeme udělat svět hezčí, než byl včera. Třeba právě tak, že začneme pálit svíčky vyrobené z obnovitelných zdrojů, nebo recyklovat kalíšky a nezatěžovat tak přírodu dalším odpadem. V nabídce jsou klasické vonné čajové svíčky , dekorační svíčky ve skle i jednoduché, klasické svíčky a svíce v elegantním designu, které můžete doplnit o svícny a podložky.


Originální dubový masivní svícen na čajové svíčky o rozměru 15x15x4cm. Svícen ze sušeného masivního dubu, široký. Máme v nabídce jak čajové svíčky vonné barevné v balení po 10ks mnoha různých vůní, tak i čajové svíčky bílé bez vůně v balení po 30ks. Mezi nejoblíbenější čajové svíčky patří svíčky s vůní levandule a pomeranče. Velký Classic vydrží hořet nejdéle.


Vítáme Vás na našem eshopu :) Naším cílem je Vám nabídnout kvalitní svíčky s originálním designem, které se hodí ho každého interiéru, dlouho vydrží, krásně voní, obsahují přírodní esence, mají dřevěný, bavlněný nebo dvojitý knot za příznivé ceny pro každého. Objednejte si libovolné povlečení z této stránky a druhý kus budete mít zdarma. Akce platí do vyprodání zásob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky