pondělí 16. dubna 2018

Hodinový strojek řízený radiem

Rádiem řízený strojek se zvýšeným kroutícím momentem F706. Kontrola přesnosti se provádí automatizovaně každou noc, kdy je kvalitnější příjem. Univerzální analogové hodiny s využitím ve školách, veřejných budovách, nemocnicích, sportovištích, průmyslových objektech, nádražích apod. Autonomní hodinový strojek řízený radiosignálem DCF 7kHz, napájený tužkovou baterií V (IEC LR 6). Rám z nárazuvzdorného termoplastu s odolností proti UV záření.


Umí přijímat časový signál a automaticky se podle něj nastavit.

Sám se dokonce přenastaví na letní nebo zimní čas. To vám ušetří starosti se seřizováním času. Stroj je na dvě tužkové baterié. Kyvadlo je poháněno elektromagnetem a je nezávislé na chodu stroje, max. Rozhodující je délka hřídele pro ručičky.


Některé typy, zejména keramické nebo skleněné nástěnné hodiny mají větší tloušťku těla hodin, kdyby byly tenčí, tak by praskly. Pro takové hodiny je ideální hodinový strojek s. Plně automatické a velmi rychlé nastavení a seřízení času se motorky. Snadné intuitivní ovládání, přehledný displej a tichý hodinový strojek.

Tón buzení je nejprve tichý a postupně zesiluje. Rádiově řízený budík ukazuje čas, datum, den v týdnu a aktuální teplotu v místnosti. Můžete současně aktivovat dva různé časy buzení s různými tóny.


Budík s vlastností opakovaného buzení snooze ukazuje na displeji kromě aktuálního času také datum, den v týdnu a vnitřní teplotu. Potřebujete přesný čas? Nalezeno: 1produktů.


TFA rádiem řízený digitální budík 60. Detailní popis produktu. Hodinovy strojek radiem velke. Naše vysoce kvalitní a odolná sada hodinového strojku Quartz je skvělým řešením pro opravu, výměnu nebo výrobu hodin. Tento hodinový strojek s délkou hřídelky ciferníkových ručiček 1mm je vhodný pro masivnější ciferníky.


Na barevném displeji naleznete informace o čase, dnu v týdnu a datu nebo vnitřní teplotě a vlhkosti. Nabízí funkci opětovného buzení snooze. V ceníku není možné obsáhnout veškeré standardní opravy, které se vyskytují, proto je pouze orientačním vodítkem.


Komplet obsahuje-stroj, matku na přichycení k ciferníku, podložka gumová, kov. Kyvadlové hodiny ve stylu francouzské Provence mají výrazný, bílý číselník s černými arabskými čísly a pohání je rádiem řízený strojek s funkčním kyvadlem. Každý námi prodávaný strojek do hodin je vhodný pro individuální výměnu na nástěnné hodiny rukodělné výroby (keramické, originální).


Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se.

Varianty stroje na objednávku - levý cho hodinový cho plynulý cho zesílený chod pro delší ručky, rádiem řízený cho jiná délka středové osy - vše pouze od kusů a po telefonické konzultaci. Jiné typy ruček - od párů a po telefonické konzultaci. Katalog ruček zašleme na vyžádání. Náš internetový obchod je v provozu, kamenná prodejna je aktuálně z důvodu nařízení vlády zavřená.


Bližší informace naleznete zde. Montáž Postupujte prosím dle následujících pokny ů: 1. Připevn ěte oko pro zav ěšení k osi čce. Kategorie: Gadgety Jedinečné hodiny, které se nemusíte bát umístit i na místo jako je koupelna. Ani voda ani vlhkost jim nevadí, jsou totiž vodotěsné a tím se vám budou skvěle hodin do sprchového koutu či koupely, když potřebujete vědět kolik máte ještě času.


DCFje rádiová stanice vysílající dlouhovlnný tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky