pátek 6. dubna 2018

Nerezová nádrž bazar

Dom a záhrada - Nerezova nadrž bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Dům a zahrada - Nerezová nádrž bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Kompletní sada na odtokovou hranu HEISSNER pro nádrž na jezírko Přepadová hrana s LED světlem, nerezová ocel Jako vodní prvek pro zahradní jezírko, jezírko nebo bazén Včetně LED pásku pro velmi zvláštní atmosféru Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli. Stroje - Nerezová nádrž bazar. Predám nerezovú klietku s IBC kontajnerom.

Vhodné pre chemický, potravinársky priemysel. Možnosť dohodnúť dopravu. Volať môžete každý deň do 23. Nádrž je jako nová byla využívána v potravinářském průmyslu. Popis: Nerezová nádrž Prodám nerezovou vyztuženou hranatou nádrž na nohách o objemu 4m možná více, rozměry výška 5m, šířka délka 3m pouze orientační,má uvnitř trubkovou spirálu na připojení např teplé vody pro vyhřívání obsahu.


Ponúkam na predaj riadkovú teleskopickú sejačku na kukuricu s prihnojovaním na umelé hnojivo, nádrž je nerezová. Vzdialenosť medzi riadkami je cm. Jedná sa o predvádzací stroj, r. Bosch, spojka keramika pmc, nerezová nádrž , vodní chladic m turbo, blow off, čelní okno, v. Auto - Nerezová nádrž bazar. Nové turbo, nová nerezová 120l nádrž. Hliníková korba aj bočnice.


Prodám úplně novnou nepoužitou nerezovou nádrž. Vhodná např na postřiky nebo mléko. Nesmieme však zabúdať na údržbu – oplachovanie a kontrola duše a podobne.


NIKDY nečistite nádrž chlórovými prípravkami – dochádza následne k jamkovej korózii. Motorky - Prodam nadrz bazar.

Ceny a stav nádrží (použitý produkt) na sklade sa menia podľa aktuálnej ponuky! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Nerezova nadrz bazar. Naša firma vznikla v r. Už vyše rokov sa zaoberáme vinárskymi potrebami a cez sieť veľkoobchodov a obchodov sa snažíme uspokojiť potreby hlavne malých a stredných vinárov a záhradkárov.


Sport - Prodám nádrž bazar. Nerezové zásobníky vody, nerezová nádrž na pitnou vodu a kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky