pondělí 22. října 2018

Azza tescoma

Tescoma offers a complete range of kitchen equipment, cooking tools and table settings. Find out all the details about the product line Azza ! We use cookies to give you the best experience on our website. TESCOMA takovou má a jmenuje se AZZA.


Azza tescoma

S jednotlivými noži AZZA pohodlně nakrájíte zeleninu, pečivo i naporcujete syrové i tepelně upravené maso a po použití je uložíte do praktického designového bloku. Nože sú vyrobené kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, s odolnou čepeľou, dokonalým ostrím a ergonomickou rukoväťou s masívnymi nitmi. Blok je vyrobený z vysoko odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele. Určený pre profesionálne a domáce použitie.


Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. AZZA uložené v praktickém bloku efektního designu, který zaručeně připoutá pozornost na vaši moderní kuchyň. Nože jsou vyrobeny kováním z jediného.


Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. Kvalitní kuchyňské nože jsou základem kuchařského umění v domácí i profesionální kuchyni. Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou. Zarówno tradycyjne przybory kuchenne, jak i nowoczesne gadżety zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów i docenią je początkujący kucharze oraz profesjonaliści w tej dziedzinie. Utility knife AZZA small middle pointed cm.


Kitchen knife AZZA cm. Vegetable knife AZZA cm. Steak knife AZZA cm. Blue cheese knife AZZA cm. Boning knife AZZA small cm.


Azza tescoma

A utilização de cookies optimiza a navegação do utilizador, permitindo que os dados armazenados melhorem a sua experiência no website, aumentando também a eficiência de resposta do endereço web. Guanti da forno, presine, canovacci e grembiuli da cucina. Grattugie, affettatori ed utensili da cucina.


Manoplas, agarradores, paños y delantales. Cortadores, ralladores, herramientas de cocina. Bem-vindos à loja online da Tescoma Portugal!


Azza tescoma

Os produtos Tescoma constituem uma vasta gama de utensílios e acessórios para cozinha, pastelaria e mesa e são reconhecidos pela sua qualidade e design em toda a Europa e utilizados por particulares e profissionais em todo o mundo. Dopo qualche mese di utilizzo posso dire con soddisfazione di aver fatto un ottimo acquisto! Nawilżacz powietrza na kaloryfer FANCY HOME Stones 2ml. Patyczki do odświeżaczy powietrza FANCY HOME, szt.


Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. V této sekci naleznete kuchyňské nože od značky Tescoma třídy azza. Wysokojakościowe noże kuchenne AZZA ułożone w bloku.


Noże wykute z jednej sztuki pierwszorzędnej stali nierdzewnej posiadają wyjątkowo wytrzymałe ostrze oraz ergonomiczny uchwyt z masywnymi nitami. Blok wykonany jest z tworzywa o wysokiej odporności na zużycie i pierwszorzędnej stali nierdzewnej. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky