čtvrtek 25. října 2018

Odsavač par do pracovní desky

Odsavač par do pracovní desky

Vestavný odsavač par Franke MYTHOS FMY 9HE, určený pro vestavbu do pracovní desky. Výsuvné odsavače par z pracovní desky , tedy zapuštěné odsavače par disponují jedinečnou technologií, která zajistí dokonalé a téměř neslyšitelné odsávání nežádoucích pachů. Navíc oceníte jednoduché zasunutí do pracovní desky , kdy odsavač nenaruší linii kuchyně. Díky elegantnímu designu a špičkovým technologiím vnáší odsavače par Franke do kuchyně styl a promyšlenost a udrží ji bez nežádoucích pachů.


Odsavač par do pracovní desky

Rozhodnutí, rozhodnutí Komínový, ostrůvkový nebo vestavný stropní, do pracovní desky , do skříňky? Pokud je vypnutý, schová se ladně pod pracovní desku a je prakticky nepostřehnutelný. Také v osvětlení pracovní desky , které je nedílnou součástí všech kuchyňských odsavačů, těží downdrafty ze zmiňované krátké vzdálenosti mezi deskou a odsavačem. To vše najdete v ostrůvkovém komínovém odsávači par Mora OO 9X.


Odsavač i indukce jsou perfektně integrovány. Díky elegantnímu provedení se hodí do moderních a především do rozměrnějších kuchyní, které disponují středovou pracovní plochou. Vaše eso pod pracovní deskou: elegantní výsuvný odsavač par Klarstein Royal Flush Eco neodsává shora, ale přímo tam, kde výpary vznikají.


Odsavač par do pracovní desky

Díky tomu je nejen obzvlášť efektivní, ale má i úspornou spotřebu. Po dokončení práce se jemně a neviditelně znovu začlení zpět do pracovní desky. Příprava dobrého jídla se neobejde bez množství výparů a rozličných vůní.


S varným panelem s funkcí Hob2Hood se nyní můžete naplno věnovat vaření, restování nebo smažení, aniž byste přitom museli regulovat odsavač par. Ten se totiž sám automaticky zapne a přizpůsobí svůj výkon aktuálnímu dění na plotně. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme. Propojení varné desky a odsavače par vám usnadní práci.


Výsuvný stolní odsavač par lze velmi elegantně zabudovat do jakékoliv pracovní desky. Přehled všech technických informací. Tím, že jsou skryté ve vaší kuchyňské lince, jen tak snadno je nezpozorujete, ale buďte si jistí, že ucítíte výhody odsavačů par Siemens. Plochý výsuvný odsavač par , který můžete umístit diskrétně do horní skříňky. Odsávání je aktivované automaticky, jakmile je varná deska v provozu.


Schachermayer verwendet Cookies, um die Webseite Ihren Bedürfnissen anzupassen. Um das Partnerportal nutzen zu können, müssen Sie diese Meldung akzeptieren. Zapuštěný odsavač Integrovaný odsavač. Pracují účinně a bez zbytečného hluku.


Odsavač par do pracovní desky

Výsuvné a výklopné odsavače par a jejich umístění do výšky Co se týče výšky umístění, záleží na typu vařící plochy. Praktické je mít varnou desku zakomponovanou do pracovní desky : lépe se udržuje v čistotě a také zvětšuje pracovní plochu. Montáž do výřezu 8x 1mm. Při plánování zohledněte proporce hloubky pracovní desky , hloubky varné desky a šířky odsavače par.


Interní ventilátor lze otočit v intervalu 90°, aby byl výstup vzduchu nasměrován podle potřeby vlevo, vpravo nebo dolů. Poprvé je tedy klientům nabízena možnost osadit modulární systém odtahu par z varné desky do otevřené pracovní desky bez spodních skříněk. S vestavnou výškou pouhých 1mm se totiž instalace do volné pracovní desky přímo nabízí. Podvěsný odsavač par Philco model PEC350WR s tlačítkovým ovládáním.


Díky nadčasovému ergonomickému bílému designu se hodí do každé kuchyně. Pracovní plochu je možné osvětlit. V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par , které vám dozdobí vaši kuchyň.


Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky