středa 17. října 2018

Skříňka s umyvadlem 55 cm

Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem ? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy. Jestliže chcete mít všechno dokonale sladěné, není nic lepšího, než si pořídit skříňku s umyvadlem , která dokonale zapadne do vaší koupelny. Nemusíte řešit, zda se vám umyvadlo vejde nad skříňku a kam uložit všechny nezbytné přípravky a ručníky.


Součástí dodávky nejsou šrouby na uchycení umyvadla do zdi, doporučujeme zakoupit šrouby pod označením SADAUM. Skříňka má lakované boky i čelní plochy. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky.


Baterii a odpad je třeba si dokoupit. Výhodou pak je, že si můžete vybrat baterie přesně dle svých představ. Při nákupu nezapomeňte, že nejdříve je třeba pořídit skříňku s umyvadlem a až pak odpad. Detail produktu Do obchodu. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem , se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. PACK je úsporný nejen při dopravě, ale zejmé. Poskytuje úložný prostor, který je prakticky rozdělen mezi zásuvky a dvířka. Umyvadlová skříňka se zabudovaným umyvadlem SALINAS v bílé barvě a funkčním designu.


Dodáváno ve smontovaném stavu. Kingsbath Lyra koupelnová skříňka s umyvadlem. Kč Comad Aruba koupelnová sestava vč. Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami.


Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla.


Spodní skříňka s kvalitním keramickým umyvadlem. Jsou dodávány v několika šířkách, takže si opravdu vybere každý. Aqualine SIMPLEX ECO umyvadlová skříňka včetně umyvadla 55x85x37cm.


Jika CUBE závěsná skříňka s umyvadlem , 55cm, bílá zásuvky s otvorem pro baterii, s přepadem,barva bílá lesk. Skrinka s umyvadlem cm. Další z řady velmi oblíbených koberců s vysokým hustým vlasem, který se hodí zejména do obývacího pokoje nebo ložnice.


Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu: (). Koberec je velice příjemný na došlap díky vysokému. Barevné provedení skříňky je – bílá vysoký lesk, čelní plochy jsou opatřeny sedmi vrstvami laku ve vysokém lesku. Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů.


Tento set je určen pouze na zavěšení na zeď. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. SAPHO ZOJA skříňka s umyvadlem 55x74x30cm, 2x zásuvka, bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky