středa 10. října 2018

Kuchynska vaha

Grow your business with Complete CRM. Navyše miska je odnímateľná, takže obsah sa z nej dá ľahko vysypať alebo nahradiť za inú misku. Aby bolo vaše varenie a pečenie naozaj dokonalé, budete potrebovať presne odvážiť použité suroviny. K tomu vám dopomôžu kuchynské váhy. Bude už na vás, či dáte prednosť klasickej, alebo modernej elektronickej váhe.


Vaha kuchynska SILVA MAX , 13kg WW misky,kuchynská, mechanická, stolová váha, s kilogramovým a gramovým posuvným závažím, max.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Usnadňují vám práci při vaření nebo pečení.


Moderná kuchyňa - ako ju zariadiť? Zariadiť kuchyňu moderne nie je vždy jednoduché. Kuchyňu meníte iba raz za veľmi dlhú dobu, preto sa neunáhlite a poriadne si premyslite, ako ju zariadiť,.


Nutričná váha Eta Nutri Vital zváži hmotnosť potravín a surovín a zároveň spočíta ich nutričné hodnoty.

Pri každej surovine zo zoznamu viac ako 4položiek vám zobrazí obsah bielkovín, tuku, sacharidov, vlákniny, soli a energetickú hodnotu. Nerezová kuchyňská vážící lžíce s odnímatelnou částí z plastu od společnosti Lamart. Jistě ji oceníte v okamžicích, kdy chcete rychle a přesně vážit například mouku, koření či jiné suroviny. Zapli sme sledovanie dostupnosti pre produkt: Produkt už sledujete. Až bude tento kúsok znovu k dispozícii, na váš e-mail ihneď odošleme správu.


Môžete si zmeniť adresu, na ktorú sa má správa zaslať, alebo sledovanie zrušiť. Navážite na nej ingrediencie s hmotnosťou až kg, a to s presnosťou až g. Ukážte svojmu jedlu, ako veľmi si ho vážite a kúpte mu dizajnovú kuchynskú váhu. Uvidíte sami, že aj pre vás hneď bude radosť pripravovať presne odmerané pokrmy. Kuchynské váhy pre vyvážené varenie. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Kuchyňské váhy patří mezi šikovné pomocníky, kteří by neměli chybět v žádné domácnosti. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Presné odvážení prísad je tajomstvom úspechu mnohých tradičných receptov a nezaobídete sa bez neho ani pri dodržiavaní radu diét.

Nádherný skvost, ktorý nesmie žiadnej správnej gazdinke v kuchyni chýbať. Klasická kovová retro váha Vás nadchne precíznym spracovaním a stane sa ozdobou kuchynskej linky. Telo váhy je vyrobené z kvalitného a pevného kovu, miska na váženie je z nerezovej ocele. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Nameranú hodnotu uvidíte na veľkom LCD displeji. Táto váha má nosnosť 5kg a rozlíšenie len 1g, čím sa stane vaše varenie také, aké má byť a to všetko doplní automatické zapínanie a vypínanie, takže vás nič nezdrží. Hmotnosť či objem sa vám zobrazí na prehľadnom a veľkom LCD displeji a funkcia TARA vám odpočíta hmotnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky