pondělí 8. října 2018

Kyvadlový hodinový strojek

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Tento hodinový strojek s délkou hřídelky ciferníkových ručiček 1mm je vhodný pro masivnější ciferníky.


Bylo jich celkem 5typů. Z toho 1z nich - mechanických - bylo spuštěno a seřízeno tak, že odbíjely a hrály všechny najednou v průběhu jedné minuty. Kyvadlový hodinový strojek. Komplet obsahuje-stroj, šroub na přichycení k ciferníku, podložka gumová, středová matka ve zlaté barvě. Rádiem řízený strojek F700.


Hodinový quartzový strojek Q800. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Ručičky jsou v oblíbeném vintage stylu. Tento strojek je vhodný pro materiál o síle maximálně 3mm.


Sada obsahuje: - hodinový strojek s krátkým závitem - černé dlouhé. LRHmotnost kyvadla: max. Kapesní hodinky - cibule s otočným ciferníkem.


Některé příběhy jsou jako hodinový strojek. Natáhneš je a ony jdou, ubíhají a nic je nezastaví. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Typ: Quartzový strojek kyvadlový.


Podrobné informace o hodinových strojích najdete na horní liště – ČASTÉ DOTAZY – HODINOVÉ STROJE. DCF hodinový strojek s kyvadlem , mm za 22Kč. Tato nabídka od prodejce conradoutletcz byla archivována dne 27.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 22Kč. Kulaté skleněné kyvadlové hodiny s ciferníkem, který je tvořen stříbrnými proužky. Uprostřed hodin je stříbrný kruh. Barvu hodin vyberte ze vzorníku.


OSOBNÍ PŘEVZETÍ POUZE PO PLATBĚ PŘEDEM NA ÚČET! Strojek hodinový QUARTZ. Když vyhrajete více aukcí, tak nás prosím informujte a my Vám sdělíme výši poštovného.


Zvolte způsob dopravy a dejte nám pak vědět mailem. Co k výrobě kromě hodinového strojku z naší nabídky využít? Dřevo, překližku, starou gramofonovou desku – zkrátka to, co vás napadne! Matičkou lze upnout materiál o max. Samotná délka šroubovací osičky je - mm, průměr mm.


Celou délku osičky můžete využít, pokud strojek zezadu k hodinové desce přilepíte ( nebudete šroubovat matičkou ). Rozbil se Vám hodinový strojek v nástěnných hodinách? Nevadí, nabízíme k prodeji dostupné hodinové strojky quartz. Každý náš strojek je vhodný do různých typů i pro výrobu originálních hodin. Na hodinové strojky poskytujeme záruku měsíců. Kompaktní kyvadlové hodiny řízené krystalem, vhodné k výměně nebo výrobě starožitných i moderních nástěnných, stylových, talířových a stolních hodin.


S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Sestrojte si snadno vlastní nástěnné hodiny. Vybavení Součástí dodávky jsou sady ručiček - Antik a Stan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky