středa 31. října 2018

Plastový tác

Plastový tác

TVAR tác plastový vzor mramor 28x18cm. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tác z plastu imitace bílý mramor o rozměrech 28xcm. Plastové misky a plastové tácy Rigaflex. Rigaflex AG patří k významným evropským dodavatelům vysoce kvalitních plastových misek a mís, podnosů, plastových táců a dalšího umělohmotného nádobí pro profesionální využití.


TESCOMA chladicí podnos s poklopem DELÍCIA 28xcm. Pevný plastový podnos vhodný do provozu i do domácnosti. Díky menším rozměrům se hodí spíše na svačinku,.


Tác je ideální jako servírovací na lahůdky , chlebíčky, jednohubky ,cukrovinky nebo sushi. Jedná se o kvalitní italské výrobky s certifikací kvality. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Podnosy a tácy skladem. Obdélníkový tác se hodí například na romantickou snídani přímo do postele nebo na přinášení kávy, čaje a zákusků při větším pohoštění. Je již na vás, jak se rozhodnete tác využívat. Proutěný podnos s uchy využijete k servírování kávy pro hosty, přenášení ob.


Výrobek je vhodný na servírování, přenášení potravin a nápojů. Chcete vědět, zda je cena 12€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Teplotní rozsah použití -st. Praktický a pevný plastový tác bude skvělým pomocníkem do každé domácnosti.


Banquet Tác zelený puntík, kulatý. Servírovací plastový tác je vyroben z plastu s protiskluzovou úpravou uvnitř i na dně tácu. Vhodný pro kontakt s potravinami. V domácnosti tác využijete pro přenášení více potravin a nápojů.


Designový plastový kulatý tác Jellies Family, pro Kartell navrhla designérka Patricia Urquiola. Tác skleněný na nožce s poklopem 25cm. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Plastový tác

Nerezový tác s mírně zvýšeným okrajem má průměr cm. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Luxusní plastové tácy z tvrzeného plastu.


Obdélníkový plastový tác vhodný na hygienické servírování nejrůznějších pochutin. Výborný pomocník na přenášení více nápojů najednou apod. Nenašli jsme to, co hledáte… Vedeli jste, že existuje pokrocilejší prohlížec, který Vám pomuže ve vyhledávání?


Plastový tác

Můžete na něm servírovat nejrůznější pochutiny nebo nápoje. BANQUET Tác plastový obdélník 35xcm. Bílý plastový tácek pod dort s ozdobným okrajem. Průměr celého tácu je cm. Kesper protiskluzový servírovací tác plastový , černý Protiskluzový servírovací tác značky Kesper je vyroben z vysoce kvalitního plastu.


Tác v černém provedení bude praktickým pomocníkem při servírování. Kompozitní poklopy pro náročné. Naleznete u nás široký výběr kompozitních poklopu v rúzném zatížení B12 C25 D40 E60 F900.


Různých rozměrů, průměrů vhodných pro zakrytí šachet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky