pondělí 15. října 2018

Komínová lávka uni 100

BRAMAC střešní systémy spol. Jedná se o za- řízení, které nesmí sloužit jako kotvící body osobních ochranných prostředků proti pádu ani při přidržení. Vyrábí se s přímým nebo s rohovým zábradlím. Splňuje svým provedením požadavky normy EN 5–.


Prefabrikované příslušenství pro střešní krytiny – Zařízení pro přístup na.

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy.


Sada stoupací plošiny UNI (barva nebo pozink) Sada stoupací plošiny UNI (barva nebo pozink) 9. Taška bezpečnostního háku (taška s výřezem) 9. Sada bezpečnostního háku (bez tašky) 9. Nosná taška stoupací plošiny, stoupací plošina a její držák, komínová lávka - tyto prvky tvoří funkční, bezpečný a hospodárný systém, který řeší chůzi po střeše.

Bramac komínová lávka UNI 100. Pevná pochozí lávka bez kolíbky, bez vzpěry roštu, síla vnitřního ocelového materiálu 2mm, šíře prvku. Manipulace se zateplovací plstí (přesuny), Kč.


Komínový výlez včetně montáže, 2. Vodorovné spáry vložek a pláštěmusí být vzájemn ěposunuty. Tenkostenná izostatická vložka v systéme UNI Advanced je zárukou bezpečnosti a odolnosti proti teplotným šokom, ako je napríklad vyhorenie sadzí. Kou řovod – šamotová (nerezová) komínová vložka, Kondenza ční jímka – vodot ěsný prostor ur čený pro jímání kondenzátu, umíst ěn v nejnižším míst ěkomínového t ělesa opat řen dvířky min. Keďže je komín súčasťou už hrubej stavby, výberu komína venujte náležitú pozornosť.


Povrchová úprava vzhledu červených cihel, dvou průduchového komínu SCHIEDEL UNI PLUS, bez větrací šachty, průměrů 1až 1mm a 1nebo 2mm, výška cm. Velmi pevná střešní fólie, která se používá jako doplňková hydroizolační vrstva. Speciální technologie RESISTANT chrání střechy před zatečením vody v místě probití fólie hřebíkem. Stranovou příchytku lze uchytit rychle a bez použití nářadí.


Rychlá manipulace šetří čas a tím i náklady. Cvaknutí při nasazení na tašku potvrzuje právné použití. Vybírejte si Střešní krytiny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Chcete vědět, jak bude vypadat váš dům? Zašlete nám fotografie stávajícího objektu a my vám připravíme vizualizaci na míru. Buďte kreativní a navrhněte sami vzhled virtuálního domu, který vidíte na ploše. KOMÍNOVÁ LÁVKA UNI 1MONTÁŽNÍ NÁVOD Člen MONIER GROUP POPIS PRODUKTU je určena pro zajištění bezpečného pohybu po střeše. Vlastnosti a výhody Střešní komunikační sada pro bezpečný pohyb přes sklon střechy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. NOUZOVÝ STAV V ČR - Obnovena možnost dobírek. Vážení zákazníci, v souvislosti s epidemiologickou situací a naší snahou zachovat standardní rozsah a kvalitu dodávek a služeb si Vám dovolujeme oznámit, že s platností od 16.


Naši operátoři jsou vám k dispozici od pondělí do pátku vždy od 7:do 16:00. Pro pravidelnou údržbu komína má být v blízkosti komína umístěna lávka opatřená zábradlím o výšce m. Tento požadavek normy pro komíny a kouřovody beze zbytku splňuje nová komínová lávka UNI 100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky