pátek 26. října 2018

Domácí výčepní zařízení s kompresorem

Domácí výčepní zařízení s kompresorem totiž dokáže automaticky regulovat tlak v sudu na potřebných hodnotách, které jsou ke správnému natočení piva nezbytné. I proto to zvládne skutečně každý, bez jakýchkoliv zkušeností s jinými výčepními zařízeními. Zařízení vychladí až l za hodinu, takže za tuto krátkou dobu můžete mít 50–dobře vychlazených piv. Univerzální výčepní zařízení s integrovaným chlazením piva pro domácí požitek z piva.


Vhodné na čepování ze všech litrových soudků s COkartušovým tlakovým systémem. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty výčepní zařízení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Udělejte si domácí pohodu s pivečkem v ruce! Tyto suché průtokové chladiče na vysoké technologické úrovni jsou skvělým doplňkem při grilování, zahradní párty či posezení s přáteli.


Dopřávejte si soukromé oslavy na profesionální úrovni pravidelně! CO N BIOGON) Jaký má výčepní zařízení výkon? Každé chlazení má ve svém názvu číslovku, která udává výkon v litrech nápoje za hodiny. Naše zařízení vyrábíme také v provedení s vestavěným vzduchovým kompresorem pro tlakování sudu.


Chlazení nápojů v případě chladicích přístrojů ANTA probíhá v hliníkovém bloku , ve kterém jsou zality trubkové vlnovce z nerez oceli o průměrech mm nebo 8mm.

Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení , které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Výčepní zařízení - kontaktní. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči). Přenosné výčepy jsou ideální pro domácí i profesionální použití.


Mají jeden až tři kohouty, které umožňují čepování piva i nealko nápojů zároveň. Doporučujeme vám pořízení přenosného výčepu s vestavěným kompresorem , díky kterému vám odpadne nutnost výměny plynových lahví. Varianty s kompresorem a bez kompresoru na tlakování sudu.


Možné objednání sady s hadicemi a naražečem. V případě konzultace nás neváhejte kontaktovat. Nejoblíbenější nápoj v České republice chutná nejlépe vychlazený na ideální teplotu a čepovaný.


Toho docílíte jen s výčepním zařízením, které ale rozhodně není nedostupnou záležitostí. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Sestava je vhodná pro domácí použití, nebo menší provozy, jako např.


Tato výčepná zařízení se již hodí na velké akce, kde se předpokládá velká výtoč piva. Jeho součástí jsou i spojovací hadice. Jedná se o dřevěnou pípu, chlaďák, myčka na sklenice, nerez odkapávač.


Mám k tomu i potravinářský kompresor funkční ale při vyzkoušení fouká s nejspíš s tlakové nádobky, s cela jistě op. Konstrukčně ojedinělý a spolehlivý kompresor s překvapujícím výkonem.

Velmi malé rozměry a minimální hmotnost usnadňují manipulaci a použití. Plynulá regulace tlaku 0-bar, snadná obsluha a jednoduché připojení pomocí JG spojky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky