pátek 26. října 2018

Dupačky pro dospělý lazzy

Díky dlouholetým zkušenostem v oblasti výroby oblečení, můžeme zaručit opravdu kvalitní a originální zboží. Nebojte se zkusit něco nového a vyrazit třeba v dupačkách ven, mezi lidi. Naše dupačky pro dospělé lazzzy nejsou jen obyčejná teplákovka, nebo kus hadru, který tě pouze zahřeje! Zahoď těsné kalhoty, které tě stejně všude škrtí a řežou, natáhni naše dupačky pro velký kluky a holky a změn pohled na svět.


We look at the data, lazzzy. The website server is using IP address 81.

Dupačky pro dospělé se vzorem myš jsou hebké chlupaté dupačky světle šedé barvy s bílou na břiše. Jsou vyrobené z polyesteru, takže jsou příjemné na dotek. Mají kapuci s oušky a dlouhý oboustranný zip zapínatelný až do kapuce. Začali jsme s dupačkami pro dospělé – s revolučním overalem, ve kterém se cítíš skvěle. Jde o jeden kus oblečení, který nikde neškrtí, je v něm příjemné teplíčko a na dotek je krásně měkký.


A je úplně jedno, že jsi velký kluk nebo holka, naše dupačky tě zaručeně dostanou. Dupačky Skippy jsou originálním celotělovým overalem, ve kterém můžeš pohodlně lenošit doma anebo vyrazit ven na bláznivou procházku nebo na párty :) Každé dupačky mají na břiše klokanku, dvě postranní kapsy, dlouhý oboustranný zip a kapucu, která se dá kompletně zapnout! Dupačky a Kigurumi overaly pro dospělé Zvířecí overaly pro dospělé aneb KIGURUMI se staly módním hitem.


A není divu, jsou možná trochu extravagantní, ale originální, výjimečné a nabízí řadu výhod.

S vhodné pro postavu 1- 158cm. M vhodné pro postavu 1- 168cm, vel. Pohodlně se nosí a jsou zajímavé a výrazné na pohled.


Skippy dupačky jsou vyrobené buď ze 1 polyesteru, který je hebký a chlupatý, nebo z extra měkké bavlny. Tento overal je vyroben z premium bavlny a polyesteru (3gsm) a je vhodný pro pobyt na horách, chatě, na cestování či pro. Používáme cookie, abychom mohli upravovat a nabízet produkty, o které máte zájem. Pokud budete naše stránky nadále používat, považujeme to za váš souhlas s používáním cookies na stránkách SuperHity. L, vhodné pro postavu 1- 178cm XL vhodné pro postavu 1- 189cm materiál mikroplyš, se zipem v. Mohu přeposlat i fakturu na mail.


Pouze jednou vzaté asi na hodinku a vyprané. Barva Blue light Naše lazzzy není jen obyčejná teplákovka, nebo kus hadru který tě pouze zahřeje! Dvě kapsy na zip uchrání tvoje tajnosti tam, kde mají být a velká kapsa klokana.


Lazzzy je módní pecka, kterou nenosí kdekdo. Dospělé dupačky pro ty nejvíc COOL lidičky. Ke každým dupačkám pár bačkor ZDARMA!


Garantujeme 1 spokojenost, všechny dupačky jsou SKLADEM! Provoz webu byl dočasně přerušen. Kde sehnat levné dupačky pro dospělé?

Kigurumi s motivem kočky jsou pohodlné originální dupačky pro dospělé. Nebaví vás tradiční nudné kostýmy na karneval? Oblékněte si kostým Kigurumi.


Ideální originální dárek pro ženy! MATERIÁL Kigu je vyrobený z luxusního fleecu, který je extra měkký a příjemný i pro nošení přímo na tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky