pátek 19. října 2018

Výčepní ventil na 5l párty soudek

Skvělý dárek pro všechny milovníky piva. Komletní sada obsahuje: - narážecí mechanismus s možností připojení bombičky nebo vzduchové pump. Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem. Klarstein Skal, výčepní zařízení, chlazení piva, 5l soudek , CO ušlechtilá ocel.


Pivní pípa na plechovky je také přezdívaná jako „ párty pípa“, kterou ocení především příležitostní pořadatelé oslav. Výčepní zařízení na plechovky a malé 5l soudky. Pípy na plechovky se vyznačují svými kompaktními rozměry a snadnou přenosností. Pomocí tohoto adaptéru můžete chladit 5l soudky přes Vaše chlazení.


Včetně uzavíracího ventilu J-G. K adaptéru na 5l soudky doporučujeme si zakoupit dvoudílnou zátku na 5l soudek , slouží jako těsnění. Stejnou službu udělá výčep na 5l soudky s adaptérem na bombičku CO2.


Soudek se ale musí chladit v lednici. Prostě tato zařízení nenahradí průtokové chlazení s kompresorem. Brouczek 1l soudek , v soudku je již zabudované vybavení k vyčepování piva. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - možnost plnění soudků. Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky.


Sestava výčepní zařízení - Luxusní stolové pivní chlazení s vestavěným vzduchovým kompresorem. Skladeobjednáno, dodání na dotaz. Výrobce: Pivovary Lobkowicz. Prodám výčepní ventil (pípa, kohout) (jako nový, vytočil jen pár soudků) a k němu přidám pivní 5l soudek. Při pootočení se otevře ventil a upustí nadbytečný přetlak v soudku a umožní čepování.


Korunkové zátky zlaté - 100ks. Party soudek 5l produkty. Ideální na oslavy, párty n. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji. Zdravá lahev Párty 5l , oblíbí si ji každá dívka. Unikátní český výrobek vyroben z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely.


Zdravou lahev by měli mít všichni protože nepojímá pachy a netvoří se v ní plíseň. Chcete si načepovat pivo z pohodlí vašeho domova, na oslavě nebo při jiné události? Zátka lze opakovaně použít. ZKUSTE TO S NAŠÍM JEDINEČNÝM PARTY SOUDKEM! BAKALÁŘ Pražačka 5l SOUDEK výčepní světlé.


Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče. Více informací o využívání síťových identifikátorů včetně informací o tom, jak souhlas s užíváním síťových identifikátorů odvolat, získáte pod odkazem Další informace. Plnička pro snadné plnění 5l soudků pivem. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Skleněný soudek s kohoutikem a věkem l. Připravte si svůj oblíbený limonád a. Podobné fráze na Sleviste. Výborná chuť je zaručena, necháte-li soudek chladit alespoň 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky