úterý 30. října 2018

Panák lebka

Křišťálová karafa a panáky ve tvaru lebky poslouží například jako originální dárek nebo stylová dekorace. Stylový dárek hlavně pro všechny rockery a drsné pijáky! This video is unavailable.


Jestli jim někdo někdy přisuzoval nadpřirozené schopnosti, tak teď je to snad jen schopnost obalamutit tisícovky lidí. Mayský kalendář se svým koncem světa nám. Strašidelný štamperlík, ktorého krása sa rozvinie najmä po naliatí zeleného Absinthu alebo kvalitného rumu.

Pokud chcete naprosto šokovat své přátele, nalijte jim jejich oblíbené pití do této originální a stylové skleničky. Skleněný panák - Lebka. Dejte si panáka z naprosto originální a dokonalé skleničky, která nahání hrůzu a vzbuzuje respekt. Tento nevšední skleněný panák má dvojitou stěnu, přičemž vnitřní strana je vytvarována do podoby lidské lebky. Pořádně ostrý alkohol se patří nalévat do pořádně nadupaného poháru.


Střední část určená na tekutinu je ve tvaru lebky a prostor kolem zaručuje její ochranu a praktičnost při servírování a pití. Lom světla, barevný alkohol a jedinečný. Panák Lebka Doomed 50ml.

Poriadne ostrý alkohol sa patrí nalievať do poriadne nadupaného pohára. Stredná časť určená na tekutinu je v tvare lebky a priestor vôkol zaručuje jej ochranu a praktickosť pri servírovaní a pití. Tento originální dárek můžete věnovat někomu dle potřeby, nebo si jej můžete pořídit sami pro sebe. Vaše oblíbené ostřejší pití tak dostane zcela nový rozměr a chuť!


Jestliže už dopředu však víte, že vaše návštěva nemá ráda drsné věci, bude je lepší na skutečnost, že se ve skleničce skrývá lebka , raději předem upozornit. Nezoufejte, když si nevíte rady s dárky. Pokud sháníte vhodný dárek pro tátu, bratra nebo kamaráda, pořiďte mu tuto jedinečnou sadu čtyř panáků lebka doomed.


Elegantní sklenice na panák s lebkou 3Kč s DPH. Královská sklenice na panák s lebkou 3Kč s DPH. Romantická sklenice na panák s lebkou. Bežná cena € Naša cena € akcie.


SpencerFleetwood Candy Lovers Bra - dámska podprsenka z ovocných cukríkov 280g. Udělejte tímto originálním dárkem radost svým bližním. Dajte si panáka z tejto hrôzostrašnej lebky. Vďaka panáku lebka sa stane každá párty nezabudnuteľnou. Ak chcete úplne šokovať svojich priateľov, nalejte im ich obľúbené pitie do tejto originálneho a štýlového panáka.


Originální sklenička na panáka s dvojitým sklem ve tvaru lebky.

Vynikne především při naplnění barevnou tekutinou. Skvělý doplněk na halloweenský nebo maškarní večírek. Len sa pri tom pití moc nebojte!


Dajte šmrnc pitiu na párty či oslave a podávajte alkohol v týchto hororových poldecákoch. Při naplnění sklenice tekutinou se lebka krásně zvýrazní. Pro koho je tato skleničká určená? Hlavně pro lidi, kteří rádi šokují své okolí.


Dále pak pro milovníky hororů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky