pondělí 8. října 2018

Ajurvédská káva shatawari

Shatavari, or Asparagus racemosus, has been used for centuries in Ayurveda to support the reproductive system, particularly for females, and as a support for the digestive system, especially in cases of excess pitta. Translated as “having one hundred roots” and also referred to as meaning “having one hundred husbands”, Shatavari’s name gives reference to its traditional use as a. Shatavari may be one of nature’s best kept anti-aging secrets. Shatawari , je významná liečivá bylina tradičnej indickej či tibetskej medicíny. Jej slovenský názov Špargľa hroznovitá (po latinsky Asparagus racemosus) napovedá, že rastlinka je blízka príbuzná známejšej špargle (Asparágus lekársky) a aj chutí. Brahmi ajurvédska káva.


Ajurvédska káva SHATAWARI Shatawari - estrogén - pre ženy. Garcinia ajurvédska káva. Je výbornou náhradou kávy, skvěle chutná a pro své účinky je vhodný pro dlouhodobou konzumaci. Produkt má podľa ajurvédy regeneračné účinky najmä na ženský reprodukčný systém.


Posilňuje a tonizuje činnosť ženských orgánov. Množstvo zdraviu prospešných vlastností má najmä vďaka obsahu phyto-estrogénov, hormónov upravujúcich správnu hladinu estrogénov. Bylinná káva Šhatawari je ajurvédský připravek obsahující výtažek z byliny shatawari.


Není tedy divu, že právě indická ajurvédská medicína proslavila tuto úžasnou rostlinu. Její účinky ocení zejména ženy. Zlatý doušek je chutný a zdraví prospěšný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeinu, který je vyrobený z kvalitních surovin vysoce ceněných tradiční ajurvédskou medicínou – čekanky, ječmene a žita.


Jedná se o výbornou náhradu kávy, která skvěle chutná a pro svoje. Také bylina shatawari se může pyšnit afrodiziakálními účinky. Jestliže vás trápí nepravidelný menstruační cyklus, můžete zkusit ajurvédskou kávu shatawari a při jejím pravidelném popíjení můžete dosáhnout pravidelné menstruace. V diskusiách, či káva , a teda. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že náš E-shop i naše prodejna fungují ve standardním režimu, kromě soboty, kdy bude naše prodejna uzavřena.


Rozpustný kávovinový nápoj s rostlinou Shatawari je ajurvédský nápoj na podporu reprodukčního systému. Regeneračné účinky Shatawari, najmä na ženský reprodukčný systém sú dávno známe. Shatawari ajurvédska káva 100g € káva zrnková čokoládová 75g € káva zrnková Kolumbia 100g 40. Kávovinová směs DNM Shatawari je plnohodnotná náhražka klasické kávy.


Bylinková směs bez obsahu kofeinu regeneruje organismus a přispívá k udržení hormonální rovnováhy. Obsažená čekanka lékařská působí pozitivně na zažívání, podporuje chuť k jídlu a optimální látkovou výměnu. Chřest hroznovitý přispívá.


Shatawari - zdravie ženy. Rastlinný estrogén a známe afrodiziakum. Zloženie: 47g čakanky a 3g shatawari. Shatawari tonizuje a posilňuje činnosť ženských reprodukčných orgánov a je už tradične.


Asparagus racemosus slovensky špargľa hroznovitá, v sanskrte shatavari, je kríkovitá rastlina s výskytom prevažne v Nepále, Indii a Srí Lanke. V ajurvéde je táto rastlina označovaná ako „kráľovná bylín“ s prívlastkom „tá, ktorá má sto manželov“. Pozná sa podľa malých listov podobných ihličkám a malých čierno-fialových bobúľ. Shatawari pomáha tonizovať a posilňovať činnosť ženských reprodukčných orgánov a je už tradične používaná pri premenštruačnom syndróme, bolestivej.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky