středa 17. října 2018

Pračka beko pet program

Vybrali jsme vysavače se 1 hodnocením, přilepili na ně výhodnou cenu a že máme dobrou náladu, přihodili jsme ještě dárek. Poraďte prosím, budu si kupovat novou pračku. V letácích jsem viděla pár nabídek (značka BEKO ) s reklamním sloganem, že mají speciální program - pet program na odstranění zvířecí srsti. Hledala jsem na Internetu v čem to kouzlo spočívá, ale marně.


Pračka beko pet program

Nemáte to prosím někdo doma? Jste spokojeni, nebo je to jen. Je extrémně ekonomický, pokud jde o spotřebu vody a energie s nejvyšší třídou účinnosti pro pračky a pračky. Díky individuálním mycím a sušicím programům máte po ruce ten správný program pro každou situaci, bez ohledu.


Funkce předpírka, čištění bubnu. Opatřena dětským zámkem proti nechtěnému otevření v průběhu praní. S-shape boční stěny pro zvýšení stability pračky.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Jeho hlavní předností je rychlé a efektivní odchlupení prádla. Program PET ocení majitelé domácích mazlíčků. Pračka disponuje také programem PET. Speciálně připravený program pro chovatele domácích mazlíčků.


Známe starosti majitelů domácích zvířat při praní a čištění oblečení. I s těmito programy pračka stále. Z programů je super např. Beko BabyProtect na dětské prádlo či PET program na odstranění zvířecích chlupů. PET program zbaví prádlo zvířecích chlupů, program Xpress Super Short je určen pro menší objem špinavého prádla (snížení doby praní na minimum nesnižuje efektivitu), samozřejmostí je i ekologické praní.


Pračka beko pet program

Povrch Hi-tech topení je poniklovaný, což mu dodává na odolnosti proti korozi a vodnímu kameni. Obsahuje program Pet , se kterým již nebudete mít starosti s chlupy na oblečení a tudíž je vhodná do domácnosti s domácími mazlíčky. Zároveň disponuje programem Sport, který zajistí dokonalé vyčištění Vašeho bavlněného a syntetického. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Vyčistí až druhů skvrn Fotbal je skvělá hra, odstraňování skvrn po trávě už tak zábavné není. PET funkce odstranění zvířecí srsti Tato funkce je ideálním řešením pro všechny milovníky chlupatých mazlíčků. Díky inovativní technologii používané ve spotřebičích Beko , již nemusíte mít starosti s chlupy na.


Pračka beko pet program

Buďte sami sebe pánmi a perte vtedy, keď presne potrebujete. Práčku pripravte ako zvyčajne. Vložte prací prostriedok, aviváž, nastavte program. Jediná zmena vašej pracej rutiny je v nastavení času, kedy sa má program spustiť. Na prvý pohľad nepodstatná funkcia, avšak zdanie klame.


Automatické práčky BEKO na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky