pátek 19. října 2018

Grilovací pánev na zeleninu

Velký koš na zeleninu z nerezové oceli je dalším z řady luxusních doplňků pro grily Weber z kolekce nazvané Weber Style. Grilování je více než jen příprava jídla. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa, a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Pánev nerezová, jež je zahrnuta v sérii PRO, se značí tou nejvyšší kvalitou materiálu a designu.

Miska je ideální nádobou pro grilování drobné zeleniny a jiných surovin, jež nelze přirpavovat samostatně na roštu, jelikož by díky svému rozměru propadly zkrz samotný rošt. Prémiový grilovací koš na zeleninu , vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Pruhy se vypálí na maso nebo na zeleninu , kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu. Maso solíme vždy až těsně před vložením na grilovací pánev , kdybychom ho osolili dopředu, ztratilo by zbytečně šťávu.


Máme-li speciální teploměr pro změření teploty uvnitř grilovaného masa, snadno zjistíme, jak příprava pokročila. Teplota kolem 50°C znamená krvavý steak, při 60°C bude maso lehce narůžovělé. Vhodné na vaření jídla pro i pro více než strávníky.


Pánve s těmito rozměry pohodlně pojmou i větší kusy masa, zeleninu pro několik lidí či průměrně velkou rybu.

Velké pánve (průměry 3 3 cm) – v nich připravíte i ty největší kusy masa, celé kuře nebo větší rybu. Takto velké pánve jsou poměrně. Většinou je obdélníkového nebo čtvercového tvaru a především na dně jsou vystouplé drážky, které simulují běžnou grilovací mřížku.


Tuk a šťáva z grilovaných pokrmů se tak dostane do žlábků mezi drážky a výpek se jednoudušeji vylévá. Tak taku zeleninu , by som nedal ani sviniam :D. Grilovací pánev odlišuje nejen festovnější materiál, ale i vzhled.


A potom sa ludia cuduju, ze su tucni a maju zdravotne. Tuto grilovací pánev si oblíbí hlavně milovnící grilovaného masa a zeleniny. Kotlové a plynové grily Weber. Hliníková grilovací pánev na zeleninu.


Pochutnejte si na grilovaném jídle po celý rok s grilovací pánví Rossi Swiss. Vhodná na vynikající steaky, burgery, zeleninu , ryby a další. S exkluzivním povrchem s technologií originálních švýcarských krystalů, lehkým hliníkovým základem a vyztužením z diamantů.


Odolný proti poškrábání, nepřilnavý. Pánev je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Perforované dno a strany. Krásný design řady Weber Style.

Další obrázek uvnitř položky. Keramická grilovací pánev na rybu Weber. Oboustranná grilovací pánev RL-DF34M stříbrná Revoluční pánev řady DF od Royalty Line umožňuje velmi všestranné použití. Lze ji použít jako klasickou pánev , kde můžete smažit vejce, zeleninu , lívance,.


Díky nýtované nerezové rukojeti je možné použití v troubě až do 250°C. Náhradní díly na fekály, rozmetadla hnoje, rozmetadla průmyslových hnojiv, příslušenství pro fekální vozy, kejdování, hadice pro bioplynky. V současné době nabízíme především hadice pro fekály, šoupata, vývěvy a spojky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky