středa 24. října 2018

Šungitová pyramida recenze

Ahoj, kúpil som pyramidu z lešteného šungitu, ale mudrlant predavač tam mal nalepenú papierovú cenovku - asi dosť dlho, lebo po jej odlepení tam zostal lepkavý fľak. Skúsil som ho vyčistiť klasicky liehom, ale asi to bola chyba, lebo lep síce pustil, ale na pyramíde zostali matné miesta. Prohlédněte si cenové nabídky na Karélie, Šungit Šungitová pyramida od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Odstranění vlivu geopatogenních a technogenních zón za pomoci pyramidy Pokud chcete se zbavit dlouhodobé podrážděnosti, únavy a neklidu, stačí jednoduše rozmístit ve Vašem pokoji šungitovou pyramidu a Váš pokoj pro vás přestane být rizikovou zónou.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Dobrý den,děkuji Vám za odpověď. Jěště bych měl dotaz ohledně použití Vámi zmíněné pyramidy 10x10cm pod postel, zda to nebude vadit mé těhotné přítelkyni, případně, jaký postup byste mi poradila. Jsou vhodné na odrušení elektrosmogu ( např. počítače, starší televize ) a odrušení geopatogenních zón. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Potom je voda mineralizovaná, biologicky, energeticky aktivní a připravená pro vnitřní i vnější použití.


Po této době se postupně snižuje účinek šungitové vody. Viete čo stojí za tajomstvom šungitovej. Pyramida ze šungitu je příkladem synergie tvaru ( pyramida ) a minerálu s unikátními léčebnými účinky (šungit). Blahodárně působí na náš organismus, který zevně čistí, léčí. Přibližně dvakrát do měsíce šungit pro přípravu šungitové vody promývejte kvůli odstranění povlaku, který se na něm tvoří.


Ponořená do vody tuto vodu aktivuje a dělá tak z ní unikátní lék. Malou pyramidku (40xaž 50xmm) postavte na dno skleněné lahve o obsahu litrů, nalijte pitnou vodu, a láhev s vodou postavte na světlé místo na – hodin. Odstraní znečištění, dodá minerály v optimálním poměru a také tuto vodu aktivuje. Energeticko-informační matrice vody zkopíruje vlastnosti šungitové pyramidy – energetického nositele, který je do ní ponořen. Bioenergetická a harmonizující vlastnosti - Šungitová pyramida , Šungitová destičky, pyramidy, apod.


Léčivá Šungitová voda Mezi nejrozšířenější způsoby, jakými můžeme obohatit své zdraví o jedinečné účinky šungitu jednoznačně patří šungitová voda. Pohlcuje negativní energii a přetvoří ji v pozitivní. Dosah této pyramidy je až m. Malou pyramidku (40×až 50×mm) postavte na dno skleněné nádoby na 2-l vody, a postavte ji na světlé místo na – hodin. Umístěte ji kdekoliv ve svém pokoji, okruh působení její energie je okolo metru. Za svou jedinečnost vděčí především přítomnosti zvláštní formě uhlíkových molekul, tzv.


Kulovitý uhlíkový oxid (fulleren) při interakci s vodou ji aktivuje a propůjčuje jí léčivé vlastnosti. Zlepšuje psychický a fyzický stav ľudí. Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití.


Pyramidu umístěte na dno skleněné nádoby s 2-l vody, a postavte ji na světlé místo na – hodin. TOP kvalita - leštěná šungitová pyramida. Velikost šungitové pyramidy výška: mm šířka: mm hloubka: mm Šungitová pyramida na harmonizaci prostředí - Šungitová pyramida je zajímavá ochranná tech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky