úterý 16. října 2018

Křišťálová pryskyřice komponenty

KŘIŠŤÁLOVÁ PRYSKYŘICE - komponenty POZOR! Křišťálové pryskyřice existují desítky druhů a je nutno je rozlišovat a správně si vybrat. MATERIÁLY A BARVY pro křišťálovou pryskyři.


Druhy a návody najdete na. Dovozce výtvarných potřeb a.

Nabízíme Vám základní sortiment k výrobě šperků pomocí křišťálové pryskyřice. Kromě samotné sady na výrobu křišťálové pryskyřice u nás najdete také obrázky do pryskyřice , bižuterní lůžka a další komponenty. Takto odměřené množství pro jednotlivé komponenty poté použijte při tvorbě směsi. Před nalitím pryskyřice musíte formu i odměrku pořádně vysušit.


Velký pozor na dodržení poměru. Nabízíme ji buď čirou nebo v několika dalších barvách, které lze libovolně míchat a kombinovat. Křišťálová pryskyřice je dvousložková transparentní hmota imitující sklo.

Dle přiloženého návodu smíchejte ve správném poměru pryskyřici a tužidlo, čímž vznikne velmi odolná hmota se kterou se snadno pracuje. Každý týden přidáváme spoustu nových položek, tak se přihlaste k zasílání novinek, aby Vám nic neuniklo (na stránce úplně dole). Zkouším zní vyrobit sobě a dceři naušničky a už po várce se nedaří vůbec nám to neschne, jsme z Krkonoš je možnost od Vás koupit návod na dálku nebo nějaké rady? Po zaschnutí je vysoce průhledná a celistvá, lze ji tónovat a dekorovat barvami na sklo. Vybrat si můžete hned z několika druhů transparentní pryskyřice a všechna balení obsahují jak pryskyřici, tak tvrdidlo.


Aby vytvrzený odlitek z pryskyřice nebyl na povrchu lepkavý musí se poslední nalitá vrstva pryskyřice u horní (licí) části formy překrýt fólií. A to tak, že fólie překryjete pryskyřici tak, aby dokonale pokryla celý povrch. Tím dosáhneme toho, že se pryskyřice uvnitř formy vytvrzuje bez kontaktu s kyslíkem a odlitek po. Dalšími komponenty mřížek mohou být třeba květiny, svíčky, obrázky, tarotové karty… Fantazii se meze nekladou a čím více se věnujete vytvoření Vaší mřížky, tím více se s ní spojujete a propojujete ji se svým záměrem. Aktivace – posledním krokem je aktivace záměru.


Je na Vás, jak tento krok pojmete, někdo k. Silikonová forma pro tvorbu odlitků z pryskyřice , z odlévacích hmot, otisk modelovacích hmot či výrobu dekoračního mýdla. Forma má rozměry: 5x5x1cm. Nevhodné pro děti do 6-ti let.


SORTIMENT Korálky a komponenty , drátky, křišťálová přyskyřice.

KORÁLKY A KOMPONENTY , DRÁTKY, KŘIŠŤ. Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování. Pryskyřice se vytvrzuje přidáním tekutého tvrdidla v poměru až na použitého množství pryskyřice (např. 50ml pryskyřice ml až max. ml tvrdidla).


Po nalití řádně rozmíchané pryskyřice s tvrdidlem přikryjte formu pevnější klasickou plastovou fólií č. Krásný článek o různých druzích pryskyřice Cléopatre a rozdíly mezi nimi najdete zde. Po vytvrzení zůstává hmota křišťálově čirá, netvoří vzduchové bublinky, zachovává si brilantní lesk a vytváří úžasný vzhled šperků. Náušnice z křišťálové pryskyřice - pecičky na kovovém podkladu. Velikost pecky je mm.


Při focení přímo docházelo k lomení světla a házení světelných efektů. Skutečná barva je při focení z boku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky