pondělí 29. října 2018

Parní myčka nádobí

Parní myčka nádobí

Parní myčka nádobí je účinná. A už jste slyšeli o parní myčce nádobí ? Jak už její označení napovídá, využívá k mytí nádobí páru. Ta je vypouštěna z tlakových trysek. Pro parní myčku tak není problém odstranit z nádobí zaschlé či připečené zbytky jídla - dokáže je odmočit.


Pára také nádobí dezinfikuje. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické energie. Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje.


Mezi její přednosti patří Direct Drive motor s desetiletou zárukou, parní mytí, kapacita sad na nádobí , systém inteligentních košů a hybridní systém sušení. S pořízením tohoto kuchyňského spotřebiče tak nemusíte váhat – oproti mytí nádobí v ruce mají myčky jen samá pozitiva. Na trhu jsou k dostání dva základní typy myček, které se liší svými rozměry. Profi myčka nádobí , označovaná také jako průmyslová myčka na nádobí , je vhodná pro mytí příborů, skla a stolního nádobí.


Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně. Skvělá myčka nádobí , jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí. Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá. Volně stojící myčka nádobí MV 4AEDW.


Vestavná myčka nádobí MI 6BEBLD. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Praktická volně stojící parní myčka nádobí LG DF215FW bude vaším každodenním pomocníkem v kuchyni. Nádobí budou dokonale umyté díky třem sprchovým úrovním.


Než se naše myčka dostane do výroby, každý její kovový plech, každý pant, každý šroubek a nýt je používán, vystaven zátěži, zaplaven vodou i zahříván. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Vysoký tlak a vysoká teplota páry zaručují, že z parní myčky na nádobí nevyndáte nekvalitně „odvedenou práci“.


Co je také důležité, vysoká teplota páry dezinfikuje nádobí a zabíjí veškeré bakterie. Zda je to dobře něbo špatně v už tak značně sterilním prostředí moderního života je však otázka. Ta z nádobí spolehlivě odstraní zbytky jídla.


Vybrat si můžete ze volitelných programů, které se ovládají na panelu tlačítky (normální program, rychlý program, intenzivní režim pro silně znečištěné nádobí , program na sklo, 90-minutový režim a program Eko pro úsporné mytí šetřící životní prostředí). Tři řady, které se nejenom přizpůsobí konkrétním potřebám klienta (restaurace, bary, kavárny, pivnice, školy, hotely atd.). Nabídnou také produkt, který se vyznačuje vyšší inteligencí, je robustnější, účinnější a přitom jednodušší. Jinými slovy, zásadní obrat v mytí nádobí. Dřevo – dřevěné nádobí , prkénka, vařečky a další příslušenství sice myčka umyje, vysoká teplota a chemikálie ale značně zkracují životnost těchto pomůcek a při opakovaném mytí v myčce může dřevo vysychat, praskat nebo absorbovat vůni mycího přípravku, což rozhodně není něco, co chcete později cítit v. Speciálně vyhrazená zóna v myčce, kde se důkladně umyje i velmi znečištěné nádobí.


Velmi špinavé nádobí už není nutné namáčet nebo předmývat. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Ty jsou na každé myčce uvedeny na energetickém štítku.


Myčka nádobí se SprayZone.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky