pátek 12. října 2018

Pákové kávovary profi

Kávu budete s pákovým kávovarem pravděpodobně připravovat denně, a proto je důležité vědět, jaká kritéria je. Profesionální kávovary. Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne.


Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti. Potešia hlavne ozajstných milovníkov kávy, ktorí milujú nie len kávu ale aj jej samotnú prípravu, a neuspokoja sa s tým, že prístroj urobí všetku prácu za nich.

Hoci si to vyžaduje aj určité. Pořizovací cena malých domácích modelů začíná na nižších hladinách než u automatických přístrojů. Cena na jeden šálek je velmi nízká. Kvalitní profi automatické a pákové kávovary. Včetně instalace a zaškolení.


Jedná se o profesionální pákové kávovary do restaurací, kaváren či firemních provozů. Vybavili jsme již několik desítek podniků. Nechte si od nás poradit i vy!

K profi kávovaru vám také rádi dodáme naši skvělou čerstvě praženou kávu a zajistíme servis. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru. Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál. Tato prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí.


A to nejen ušetřeným časem, ale hlavně kvalitním produktem. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj. Jsou nejvíce podobné profesionálním kavárenským strojům. Kávu je potrebné namlieť si zvlášť na požadovanú hrubosť. Pákové kávovary – na přípravu kávy jsou asi nejsložitější.


Niektoré pákové kávovary môžu obsahovať mlynček na kávu. Pri vstavanom mlynčeku na kávu si dajte pozor na to, či ho je možné vybrať a je dobre. Najlepšie kávovary na našom trhu vnesú do domácnosti pocit luxusu a pohodlia.


Káva z vašej kuchyne môže chutiť tak vynikajúco, akoby bola pripravená profesionálom. Základom je vybrať si ten správny kávovar, a preto test kávovarov je zameraný na kávovary pákové , automatické a kapsľové. Zároveň je potřeba hlídat i dávkování vody.


To je automatické jen u dražších modelů, rozhodně ale nedoporučujeme ty levnější, které automatické množství vody nemají.

Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Z nabídky společnosti WEGA nabízíme pákové kávovary řady ATLAS, které se nám dlouhodobě osvědčily zejména svou spolehlivostí, přijatelnou cenou a minimální poruchovostí. Modelová řada Sphera je špičkou mezi profesionálními kávovary , určená těm nejnáročnějším zákazníkům vyžadujícím prvotřídní technologii.


Dodává v provedení dvoj, tří a čtyř pákovém, s EPU - manuálním ovládáním nebo EVD - elektronickým ovládáním. Díky široké škále produktů, kterou italská značka nabízí, můžete najít kávovary Delonghi všude. Vybírat můžete od nejzákladnějších domácích strojů, kde se využívá mletá káva až po superautomatické kávovary s. Po odoslaní nákupného zoznamu Vás bude kontaktovať náš pracovník.


S každým jedným zákazníkom si individuálne prechádzame jeho požiadavky. Pákové espressá s nízkym príkonom šetria energiu a sú zvyčajne prakticky malých rozmerov. Naopak, pákové kávovary s vyšším príkonom spotrebujú veľa energie a sú väčšie, zato ale ponúknu lepší výkon a množstvo nadštandardných funkcií.


Kávovary preto spĺňajú práve tie nároky, ktoré požadujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky