pátek 19. října 2018

Konvice catler 8010

Elektrická konvicePro přípravu čaje a nápojůSe skleněnou nádobou pro… 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pak už zbývá jen přidat čajové lístky do nerezového sítka, zapnout režim louhování a do několika minut ucítíte vábivou vůni čaje. Pokaždé jiný, pokaždé dokonalý čaj.


Konvice catler 8010

Poznejte všechny základní druhy čaje dokonale připravené a kombinujte je s ovocem a bylinkami v nekonečném množství chuťových variací. Denní zátěž nebude pro tuto rychlovarnou konvici žádný problém. Naše hodnocení a závěr. Kompletní informace o produktech značky Catler - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty Catler na jednom místě - Heureka. Konvice je vybavena praktickou funkcí Keep Warm pro udržení nastavené teploty vody. Správná teplota pro každý nápoj. Konečně je tady rychlovarná konvice , která splní i ty nejpřísnější kritéria. Zítra odešleme, u vás v úterý 14.


Regulace teploty, nerezové sítko a objem l. Rychlovarná konvice Catler SP 801. Ušetří vám čas s dlouhým vařením vody při přípravě nápojů a základů jídel. Vejde se do ní až litru vody. Pouze nalijete vodu do konvice , do nerezového sítka nasypete čaj a zvolíte, zda připravujete bílý, černý, zelený, bylinkový nebo oolong čaj, a podle toho bude čaj louhován v doporučeném čase i teplotě.


Funkce Keep Warm pak zajistí udržení nastavené teploty po dobu minut. Bezpečnostní mechanismus tlumeného. Jednotlivé programy můžete i upravovat a nastavit vlastní teplotu i vlastní dobu louhování pro vybraný čaj. Vše záleží na Vašich osobních. Rýchlovarné kanvice CATLER na Alza.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Podobné fráze na Sleviste. Konvice je navržena s ohledem na přípravu čaje, čemuž odpovídá nejenom možnost nastavení teploty vody, ale i unikátní sítko na čaj.


Do něj stačí nasypat směs, zasunout do konvice a nastavit teplotu vody, u čaje si zpravidla vystačíme s °C. Po ohřátí vody na požadovanou teplotu konvice ukončí ohřev a rituál. Precizní provedení každého detailu, vysoce kvalitní.


Tato konvice navíc dokáže udržet vodu ohřátou na určitý stupeň až po dobu minut, takže nemusíte hlídat čas dovaření. Konvice má jedinou chybu a tou je horký obal po dovaření vody. Tedy pozor do rodin s malými dětmi, tam bude. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Součástí konvice je i nerezové sítko. Nabídne vám širokou škálu možností pro tu správnou přípravu jakéhokoliv čaje, např. Po dosažení bodu varu zvolíte požadovanou teplotu a stisknete tlačítka KEEP WARM a START.


Konvice catler 8010

Malé kuchyňské spotřebiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky