pondělí 22. října 2018

Okapy titanzinek

Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Plastové okapy , pozink okapy , barevné lakované okapy , Lindab Rainline, Satjam Niagara a další. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm.


Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Titanzinkové okapy - okapové prvky a systémy TiZn. V nabídce okapy pozinkované , měděné , titanzinkové , plastové okapy , okapy pozinkované s povrchovou úpravou.

RHEINZINK je obchodní název pro titanzinek , vyráběný podle DIN EN 988. K tomu se legují nepatrné, množstevně přesně definované podíly mědi a titanu. Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu. Okapy je nutné pravidelně čistit. V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit.


Pozinkované střešní okapy a příslušenství. Má běžnou plechovou barvu a časem také mírně zvětrá, nemění však vzhled tak zásadním způsobem jako měď, pouze ztratí lesk a zešedne. Oproti ostatním materiálům je tvrdší a křehčí, běžně se povrchově dále neupravuje.

Zkraťte výběr prvků na minutu. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Základem okapových systémů vyráběných z pozinkovaného plechu je kvalitní ocel na kterou je galvanicky nanášena vrstva zinku, sloužící k ochraně oceli pře korozí. V praxi jde o nejprodávanější materiál vzhledem k jeho nejvýhodnější ceně.


Zastřešení a okapové žlaby koupit o objednat u OBI. Bez údržby vydrží asi osmdesát let, ale okapy jsou asi třikrát dražší než okapy z pozinkovaného plechu a navíc o ně mají zájem zloději. Jsou vyrobeny ze slitiny zinku, titanu a mědi a mají stejnou životnost jako okapy měděné, jsou však pružné a nepotřebují údržbu.


Měděné střešní okapy a příslušenství. Určitě pěkně vypadají třeba jemné světleji laděné fasády, které mohou titanzinek ještě. Ke klasickým materiálům se řadí pozinkovaná ocel, titanzinek či měď. Okap je velmi důležitou součástí střešního systému domu. V hierarchii kvality je na druhém místě titanzinek , tedy zinek, obohacený o titan a. Tam, kde chcete okapy s dlouhou životností, bez nutnosti údržby, zvolte okapy titanzinek.


Tento systém je velmi funkční a elegantní. Jeho hladké křivky představují účinnou ochranu proti ulpívání nečistot. Již přes 1let se zinek používá pro výrobu střešních krytin.


A téměř let se jako titanzinek RHEINZINK používá na kovové střechy po celém světě. V této podobě si za téměř půl století přírodní titanzinek získal prestiž kvalitou, spolehlivostí a nadčasovou krásou.

Nabídkou 5prvků odvodnění z titanzinku zaručuje odvodňovací střešní systém RHEINZINK dodávku kompletního vzájemně kompatibilního sortimentu produktů. Plast – okapy je výhradním dovozcem okapového systému Plastmo pro ČR a SR. Vážení zákazníci, v našem e-shopu můžete platit těmito způsoby.


Okapové systémy Půlkulaté Lindab.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky