pondělí 19. srpna 2019

Domácí výčep na 5l soudky

Skvělý dárek pro všechny milovníky piva. Komletní sada obsahuje: - narážecí mechanismus s možností připojení bombičky nebo vzduchové pump. Tato výčepní zařízení jsou určena pro domácí použití na pětilitrové párty Menu.


Stejnou službu udělá výčep na 5l soudky s adaptérem na bombičku CO2. Výčepní zařízení na soudky 5l. Soudek se ale musí chladit v lednici.

Prostě tato zařízení nenahradí průtokové chlazení s kompresorem. Pivní pípa na plechovky je také přezdívaná jako „párty pípa“, kterou ocení především příležitostní pořadatelé oslav. Pípy na plechovky se vyznačují svými kompaktními rozměry a snadnou přenosností. Udělejte si domácí pohodu s pivečkem v ruce!


Domácí výčepní zařízení vám to umožní. Tyto suché průtokové chladiče na vysoké technologické úrovni jsou skvělým doplňkem při grilování, zahradní párty či posezení s přáteli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ocelový soudek, který lze opakovaně plnit, je výborný k dozrávání, ležákování a čepování domácího piva. Součástí soudku není uzavírací zátka!


K tomuto soudku je nutné dokoupit výčepní adaptér např. Profi-Tap Pípa komplet domácí výčep na 5l soudky. Na 5l sudy existuje speciální narážecí hlava, která by měla pasovat na všechny druhy. Jak se o výčepní zařízení starat?


Ačkoli nejsou domácí zařízení tak náročná na údržbu a sanitaci jako profesionální, přesto jistou péči vyžadují, pokud mají správně fungovat a čepovat dobré pivo. Klarstein Skal je zařízení na čepování piva, díky kterému si vychutnáte své oblíbené pivo tím nejlepším možným způsobem. Aby se daly připojit i soudky Heineken, pro které není potřebný tlak CO je dodáván vhodný připojovací adaptér.


O ještě větší požitek se stará integrovaný termoelektrický chladicí systém, který umožňuje chlazení soudku s pivem podle potřeby na 2-°C. S podporou l vody pracuje pivní chladič ještě efektivněji. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy. Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete.


VÝČEP - SOUDKY - Obchod s produkty pro Vaše vlastní pivo Váš prohlížeč nepodporuje Javascript nebo jej máte vypnutý. Pro správný běh stránek je nutné Javacript zapnout!

Prodám domácí vycep ETA MiniPub, nepoužívané, top stav, na 5l soudky , běžné dostupné ve vsech obchodech. Osobní odber po dohodě na různých místech ČR. Popis: Prodám domácí výčep ETA MiniPub na 5l soudky , včetně veškerého příslušenství. Horší tlaková pumpička, byla by potřeba koupit nová.


Potěšte vaše zákazníky, kteří jsou příznivci kvalitního čepovaného piva. Nyní si budou moci od vás zakoupit vlastní výčep a svůj oblíbený nápoj. Vaše okolí jej jistě ocení v případě, že budete pořádat domácí oslavu spojenou s grilováním a podobně.


Na závěr ale jedna špatná zpráva pro milovníky piva – domácí výčep se v Česku přestal ve velkém prodávat. Značky Eta či Sencor, které dříve. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky