pondělí 12. srpna 2019

Sklipky lednice

Vítáme Vás ve vinném sklepě Pod Křížkem v obci Lednice. V našich prostorách vám nabízíme posezení v příjemném prostředí původně zachovaného vinného sklípku s kapacitou až míst: ke společenským večírkům, zájezdové turistice, rodinným oslavám, obchodním schůzkám, nebo jen k posezení s přáteli u pohárku. Zveme Vás k nám do LEDNICE na pohárek vína a kulturní program. Po velmi úspěšném adventním jarmarku Vás nyní zveme na velikonoční jarmark do Valtického Podzemí. Vinárna Štork - Relax Hotel Štork, stylová vinárna ne daleko centra Lednice , pro hotelové hosty, společenské a firemní akce, hezké prostředí, vybraná moravská vína.


Přístup: z centra Lednice po Valtické ulici, 2m.

Viz též kapacity, rozložení lůžek, otevírací doby a ceny, foto, mapa, hotel a bazén. Hledáte sklípek nebo ubytování na Moravě? Vyberte si v největší databázi moravských sklepů a ubytování, porovnejte si vlastnosti a rezervujte pobyt.


Jaké bude letošní Svatomartinské víno? Historie listopadového ochutnávání mladých vín sahá až do doby císaře Josefa II. Období začátku listopadu bylo ve znamení bohatého hodování – odtud spojení svatomartinská husa a víno. CHÂTEAU VALTICE patří mezi nejvýznamnější a nejstarší vinařství v České republice.


Jedná se o firmu rodinného typu s hlubokými moravskými kořeny a tradicemi.

Naše vína najdete ve všech dobrých winebarech a restauracích. Galerie vín Lednice - SklepyMoravy. Jaro nebo léto na jižní Moravě? To bude prostě paráda – zvláště kousek od krásného zámku Lednice (km), kde vás uprostřed nechorských vinic přivítá hotel Beatrice. Půjčovna kol Valtice - Hurá na kolo!


Lednicko-valtický areál, okolí Pálavy a Dolní Rakousko jsou místa, pro které je vyjížďka na kole jako stvořená. Vinný sklep U Jamborů po. Příjemný penzion v centru města Valtice nabízí levné ubytování nad archivními sklepy ze 13. Rodinný penzion Archivní sklepy Valtice je známý svým vínem a pohostinností. Důvěrně poznáte vinařský kraj.


Ubytování v moderních apartmánech v obci Lednice a Pavlov. Rezervujte si ubytování na Pálavě on-line ještě dnes a zažijte nezapomenutelnou dovolenou na Moravě. Hostům je v přízemí k dispozici zařízená kuchyň-el. Společenské místnost, TV, wi-fi.


Parkoviště před penzionem. Nabízíme pořádání rodinnýc a firemních oslav, řízené. Nápad založit galerii vín v Lednici vznikl díky vzrůstající kvalitě vín nejen našeho kraje.


Lednice je totiž zasazena do nádherného reliéfu krajiny, kde se daří tradičním odrůdám vinné révy.

V inný sklep Valtice se nachází přímo v historickém centru města Valtice. Tradiční kvelbený vinný sklep nabízí příjemné a stylové prostory s posezením až pro osob. Jedním z nejdůležitějších opatření při zapojení lednice do zásuvky je nastavení teploty.


Penzion Pohádka Lednice. Sto metrů od penzionu vedou páteřní trasy Lichtenštejnských cyklostezek. Proč do Lednice a bydlet právě u nás? Centrum Lednice , v klidné části, naproti zámeckému parku. Okolí Lednice je ideálním mistem pro cykloturistiku.


Omezení v souvislosti s koronavirem!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky