středa 14. srpna 2019

Keramické misky na polévku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jednobarevné i pestré s mnoha zajímavými a atraktivními dekory, různé tvary, objemy a velikosti, to vše naleznete v nabídce keramických. Vybírejte z produktů v kategorii misky a mísy.

Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Misky a mísy na polévku. Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. V široké nabídce naleznete porcelánové mísy oválné, porcelánové mísy kulaté, porcelánové mísy zapékací, formy na bábovku, zadělávací mísy, koláčové formy, misky na kompot, misky na ovoce, misky na musli, misky na kosti, misky na džem, misky na polévku , misky na zmrzlinu, misky na kaši.


Něžné, romantické, elegantní i retro… malé mističky, střední misky i velké mísy. Pokud ještě nemáte svoji oblíbenou, u nás ji určitě objevíte! Mísa na polévku o objemu l je vyrobena z kvalitní přírodní keramiky.

Je vyrobena ručně, takže každý kus je originál. Efekt kovového postříkání bude netradičním, ale skvostným kouskem do vaší jídel. Ale není to rozhodně jediná možnost využití.


Můžete do ní nasypat oříšky, chipsy, nakrájet do ní bagetku apod. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from Terekky? Novinkou v sérii SUMATRA jsou praktické keramické mísy, misky na polévku a talíře v tradičním, lehce plastickém dekoru.


Každý kus je ručně malovaný,. Stejně tak dobře se hodí pro podávání pudinku či ovocného salátu. Barva Khaki nevšedně oživí váš stůl. Matný vnější povrch je v harmonickém kontrastu s lesklou vnitřní glazurou. Porcelánové misky na polévku.


V téhle kategorii se nacházejí misky na polévku prvotřídní kvality od tradičních českých výrobců porcelánu a vy jsi můžete vybrat, jestli se. Nabízíme ve dvou variantách. S tmavě hnědou glazurou na povrchu (uvnitř světlá) nebo celá světlá, s ručně malovaným modrým vzorem.

Mají u vás doma rádi sladké deserty nebo polévky? Neváhejte a pořiďte si u nás mísu na bábovku nebo podávejte slepičí polévku do naší bujónky. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Keramické mísy a misky. Tohle jsou vzpomínky mého dětství na Slovácku.


Jsem velmi rá že se tomuto krásnému umění někdo stále věnuje. KitchenAid KBLR02MBER keramické pečící misky 47l, 2ks - královská červená. Sada dvou kameninových zapékacích mís 47l z kvalitní neporézní glazované keramiky. Vhodná do trouby na pečení, dobře snáší velké teplotní rozdíly, akumuluje a vyzařuje teplo, lze mýt v myčce. MB SVING Gastro miska na polévku 3ml užit.


Silnostěnný porcelán tvar GASTRO. Určený pro restaurace, hotely, závodní stravování, školní jídelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky