pátek 16. srpna 2019

Grundtal věšák na dveře

Zavěste na horní hranu dveří a. REZERVACE Nabízím nový nepoužitý, nerozbalený věšák na ručníky zakoupený v ikea , typ grundtal , již vyřazen ze sortimentu. Máte někdo věšák na dveře Grundtal z Ikey? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Přenosný věšák - a žádné vrtání.

Pověste ho na horní hranu dveří a na jeho háčků odkládejte oblečení, ručníky nebo tašky. Věšák na dveře GRUNDTAL vám pomůže optimálně využít dostupný prostor. Nemusíte nic vrtat a věšák můžete z dveří odstranit, kdykoliv chcete.


Zadní strana věšáku má speciální. Pokud je to nutné, čistěte jemným hadříkem navlhčeným ve vodě a jemném neabrazivním prostředku na mytí nádobí nebo mýdle. Kombinujte s dalšími výrobky ze série GRUNDTAL.


Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé typy upevnění.

Prodám věšák na ručníky, ikea grundtal (již není v nabídce). Lze otočit vlevo nebo vpravo. Dveřní věšák , vhodný pro každé dveře rozměry : cca 48x13x60cm (ŠxVxH). Materiál: ocelová trubka chrom-design matný , přiděláte bez vrtání a šroubů. Kovový věšák na dveře Grundtal má hned několik úchytů.


A i když hrany nerezavějící oceli působí nepřizpůsobivě, nemusíte se bát poškrábání dveří, zadní strana věšáku je podložena ochranným prvkem, cena 1Kč. Nechce se vám vrtat do zdi? Ušetří vám ho háčky a věšáky umístěné na dveřích. Jednoduché zavěšení na dveře vám umožní vyhnout se vrtání.


Hodí se na dveře od pokojů i na dvířka skříní. Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké. Nástěnné háčky a věšáky do interiéru.


Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů. Naše prodejny se v souladu s nařízením vlády uzavřely, a to až do 1. Nové bezpečnostní dveře si stále můžete objednat telefonicky nebo e-mailem.

Záleží nám na zdraví, a proto naši montéři dodržují všechna hygienická opatření včetně nošení roušky. Dostupnost poboček si vždy ověřte. GRUNDTAL - věšák na dveře Máte málo místa - využijte dveře a na věšák pověste ručníky, nebo župany. Rustikální, zdobené kování pro starožitný nábytek a repliky. Různé úchytky, věšáky, doplňky, vhodné na chaty, chalupy, ale i stylové byty.


Věšáky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Připevníte ho pomocí dvou šroubků, s roztečí 17mm. Výška věšáku na dveře je 9cm, šířka 7cm a do prostoru zasahuje 5cm.


V případě potřeby upřesnění technických para. O značce: S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou část práce odvedou za vás. Značka totiž dobře ví, že základem snadného úklidu jsou praktičtí. Praktický závěsný sušák na prádlo přední značky Leifheit, model Quartett. Jednoduše jej připevníte na topení, parapety, dveře , okna, balkóny, apod.


Sušák Quartett má tyče o délce 50cm, tj. Kategorie Dveře , vrata - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky