čtvrtek 22. srpna 2019

Vysavač electrolux ultraone green

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Electrolux EUO9GREEN od 15€ - Heureka. Trvalá udržitelnost ve vysávání existuje. Obal je dokonce vyroben ze 1 recyklovaného materiálu. Až skončí životnost vysavače, je možné zrecyklovat celých spotřebiče.


Prúdenie vzduchu je utesnené od hubice po výstup a je prispôsobené. Díky nízké hlučnosti nebude rušit vaše ratolesti při spánku nebo při sledování TV.

Celý vysavač je konstruován tak, aby působil co možná nejméně hluku. Zároveň jde vstříc zelené budoucnosti, protože vysavač šetří k životní prostředí. K jeho výrobě byl použit z recyklovaný plast. Poté, co vysavač doslouží, se dá dokonce celých spotřebiče recyklovat.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Vysavač je vyroben ze recyklovaného plastu, což ocení každý environmentálně uvědomělý spotřebitel. Vďaka jeho dB nebude rušiť vaše ratolesti pri spánku alebo pri sledovaní TV.


PVC a na konci životnos. Imuri on myös käyttömukavuudeltaan ylivoimainen, ja sen äänitaso on miellyttävän hiljainen dB(A). Manuaalinen tehonsäätö kiertokytkimellä, ergonominen kädensija, FlowMotion -suulake ja ParkettoPro -suulake. Aidosti ekologinen imuri.


UltraOne Green er produceret i genbrugsplast. Turn a ceiling fan into a wind turbine generator? Toužíte po schopném vysavači, jež bude na rozdíl od vašeho vysavače méně hlučet a daleko více a lépe vysávat?

Jedná se o sáčkový vysavač , který vás nadchne v mnoha parametrech. Vysávač je vyrobený zo recyklovaného plastu, čo ocení každý environmentálne uvedomelý spotrebiteľ. Ak súhlasíte s ich použitím, umožnia nám anonymné súbory cookies zlepšovať naše stránky a služby. Okrem toho používame obsah tretích strán.


Niektoré informácie môžu byť bezpečne poskytnuté dôveryhodným partnerom. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Výkonný, tichý pomocník. Túžite po schopnom vysávači, ktorý bude na rozdiel od vášho vysávača menej hučať a ďaleko viac a lepšie vysávať?


Jedná sa o vreckový vysávač, ktorý vás nadchne v mnohých parametroch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky