čtvrtek 29. srpna 2019

Distanční lišty do betonu

Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí výztuže dle projektové dokumentace. Lišty se pokládají v osové vzdálenosti od cca 600mm do max. Pokud je spodní výztuž.


Trapézové lišty se používají pro vytvoření pohledových hran, jako ukončovací profil nebo k formování stržených hran, případně pro jiné konstrukční účely.

Jsou vyrobeny s plastu v délce m. V kategorii distanční prvky, armování jsou pro Vás připraveny komponenty pro vázání betonářské výztuže nebo pytlů, kde naleznete vázací drátky pro armování o různých délkách, buď v malých, nebo velkých kolech, které se vážou spirálovou vazačkou. Lišty do betonu a příslušenství pro bednění. Distanční lišty a kroužky. Dále nabízíme objektové dilatační lišty či hloubové dilatace do betonu.


Veškerý sortiment dilatačních lišt (profilů) odebíráme pouze v té nejvyšší kvalitě a od renomovaných výrobců jako je například Profilpas Czech, Cezar aj. Standardní délka je m.

Velké boční výřezy zajišťují dobré zatečení betonu. Držet staticky předepsané prostorové uložení výztuže v železobetonové konstrukci je pak možné více způsoby. Kotva do betonu pro distanční lišty na stěnu M6xzn. Stabilní, cenově výhodná distanční lišta pro spodní výztuž s postranními výřezy pro převážně vodorovné bednění.


Měrná jednotka (MJ) ks Počet kusů v balen í. Kari sítě - sítě do betonu. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. Dilatační listy šípové do betonu. V případě Vašich dotazů Vám rádi poradíme. Betonové distanční prvky.


Od lišt přes obratlíky až po tzv. Objímku je možné ukrýt do lišty připevněné na bednění, která zamezí proniknutí betonu k objímce a po odbednění je možné do objímky zašroubovat druhý díl spojky, případně přímo napojovaný prut. Takto lze snadno spojovat výztuž větších průměrů.


A ty distanční prvky máš ze stejné knížky, že jo? Co takhle zkusit přitele Googla?

Zadej distanční podložky do betonu. Ale jinak dá se bez nich obejít. Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu , tak ji (tu kari síť ) kousek , tak o třetinu výšky betonu , pozvedneš,. Nabízím distanční plastové lišty.


Armatury do betonu - KARI sítě, roxory, příslušenství Ocelové armatury do betonu jsou velmi důležitým stavebním prvkem. Bez použití ocelových výztuží by byla zcela nemyslitelná nejen výstavba moderních výškových budov, mostních konstrukcí, ale i běžných rodinných domů či opěrných zdí a podezdívek. Zabývá se výrobou betonových distančních podložek do betonu se svorkou nebo drátkem a kotvících lišt “RÜBOX”. Ostatní sortiment je dodáván firmou MIRRA czech s. Do každé stavby jsou potřeba kromě armatury také distanční podložky. Skladem držíme část distančních podložek.


Lišty a príslušenstvo pre suchú stavbu a stavby z pórobetónu. Název produktu, krytí betonu mm, balení bm, paleta bm. Příslušenství monolitické betonáže – distanční prvky. DICtopný kabel se zacvakne do PE- lišty , tím je možno vyrobit topnou rohož libovolné formyDHZ QST slouží pro. Bodové distanční prvky betonové - B-FIX Základní provedení se svorkou z umělé hmoty, rychlé a spolehlivé připevnění i na husté armování.


Průměr výztuže – mm pro provedení se svorkou. Vidlice a zásuvky Inst. Ze stavby mi zbylo 1ks - cca m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky