středa 28. srpna 2019

Smoothie recepty jablko

Jablkovo banánové smoothie na nastartování rána a dopoledne. Nahradí Vám snídani nebo svačinku. Jablko je považováno za jednu z nejzdravějších svačin. Má poměrně málo kalorií. Jablka mají protizánětlivé účinky a napomáhají krvetvorbě.


Na tento recept na smoothie z mrkve a jablek si vystačíme pouze s mrkví, jablky, citronem a vodou.

Smoothie z červené řepy, jablka a granátových semínek. Sme dvaja nadšenci smoothie nápojov – Petra a Michal. Po tom, ako sme objavili smoothie a ich neskutočné účinky pre zdravie, sme im úplne podľahli.


Chceme sa s vami podeliť o recepty a užitočné informácie, ktoré vám uľahčia prípravu smoothie. Brokolicovo-špenátové smoothie. Budete potřebovat: menší mrkev, růžičky brokolice, větší hrst špenátových listů, menší jablko a menší pomeranč (nebo mandarinku).


Pro přípravu všech smoothie receptů vám stačí základní suroviny rozmixovat, případně je doředit mlékem nebo vodou. Přidáváme zde i recepty na smoothie s moderními superpotravinami, jako je například goji (kustovnice čínská), chia, mladý zelený ječmen, granátové jablko či chlorella.

Mixovaný nápoj zvaný smoothie je velmi oblíbeným, rychlým a příjemným způsobem, jak dodat našemu tělu nejen dostatek vitamínů, minerálů a stopových prvků, ale také významné množství kvalitních sacharidů, bílkovin, tuků a dalších cenných látek. Přidáme cukr nebo med a zalijeme vodu. Vše rozmixujeme a až je smoothie hotové, posypeme ho nahoře mletou skořicí. Grapefruitové smoothie se skořicí a jeho nutriční hodnoty.


Všechny níže sepsané nutriční hodnoty pro grapefruitové smoothie se skořicí jsou pochopitelně přibližné. Vždy bude záležet na kvalitě a. Pokud se vám bude zdát smoothie moc husté, přidejte ještě vodu. Poznámka Recept na toto smoothie jsem vyzkoušela z příručky, která byla vložená u mixéru, který jsem koupila. Ze stonku celeru otrháme lístky, najemno nasekáme, vrchní část stonku odkrojíme na ozdobu. Spodní část oloupeme a nakrájíme na plátky.


Při přípravě smoothie si někdy připadám jako pejsek s kočičkou, když vařili dort. Do těchto koktejlů je možné přidat opravdu cokoliv, na co máte chuť. Od jablek, banánů, mrkve až po takové plody, které nápoji dodají zdravě zelenou barvu – špenát, okurku, ledový salát atp.


Do smoothie se často přimíchávají i další suroviny jako rostlinná mléka, ořechová másla nebo různé superpotraviny. Oblíbenou variantou toho snad nejzdravějšího smoothie je zeleninové nebo zelené smoothie. Jak už název napovídá, má zelenou barvu, a to díky chlorofylu, který je obsažen v surovinách. Dnešní zelené smoothie recepty jsou tedy zasvěceny detoxikační síle hrušky a volně navazují na můj seriál Jak zhubnout se smoothie !

Na začátek si řekneme jaký úžasný vliv má hruška na naše zdraví a pak už si budeš moct vyzkoušet třeba všechny tři zelené smoothie recepty s hruškou. Doporučuji přidat také jednu lžičku Blendea SUPERGREENS. Jednoduché pomerančové smoothie.


Ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Postup: Vše hodíme do mixéru a mixujeme, dokud nedostaneme hladkou hmotu, kterou podle potřeby rozředíme vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky