čtvrtek 29. srpna 2019

Podložka pod snubní prsteny

Co dát pod snubní prstýnky a jak je donést k obřadu? Protože snubní prsteny si ani ženich, ani nevěsta u svatebního obřadu jen tak nevyčarují, je potřeba jim je donést. Způsob, jakým se tam dostanou má nejčastěji pod palcem svatební koordinátorka, nebo organizátor svatebního místa. Polštářek na prstýnky je nezbytným doplňkem svatebního dne.


V této kategorii najdete polštářky na prstýnky v různých barvách a stylech a tak si můžete pohodlně vybrat takový, který bude ladit s kyticí nebo barvou celé svatby.

Podložka do krabičky pod snubí prsteny. Polštářky pod snubní prsteny jsou velkým trendem. Snubní prsteny na polštářky můžete upevnit pomocí dekoračních špendlíků. Text je na míru stačí jen napsat do poznámky datum svatby a jména.


Krabička není součástí dodávky. Stylová podložka pod snubní prstýnky ze dřeva. Svatební polštářky pod prstýnky jsou dnes velmi oblíbeny.


Dva snubní prstýnky, stisk dlaní – pod jedním jménem dva lidé podepsaní,“ zdobí tento citát nejedno svatební oznámení.

Láska je krásná a snubní prsteny jsou trvalou připomínkou tohoto něžného citu. Zamilovaní lidé nekoukají na snubní prstýnky jako na bohatství, ale jen jako na pečeť nehynoucí lásky. Enhance customer service and reduce paperwork with our electronic POD system. Dřevěná přírodní podložka na prstýnky, kterou dovedeme i na míru upravit a vypálit na ní třeba jména svatebčanů. Tento přírodní stojan na snubní prsteny je netradiční náhradou klasického polštářku.


Nabízíme Vám několik desítek druhů polštářků pod prstýnky, které jsou zdobené jemněji nebo naopak mají bohaté zdobení. Na co se nesmí při svatbě určitě zapomenout, tak jsou prstýnky. D A už jste mysleli na to, kam je ul. Pro jaké snubní prsteny je tento styl vhodný? Proměnlivá síla tahů a patky ukotvují font, který nejlépe vynikne na širších prstenech.


Nezdobený styl vypadá elegantně i na obroučkách zvýrazněných diamanty a drahokamy, mimo jiné i na těch označovaných jako eternity. Skladem, ihned knb. Součástí jsou i dva špendlíky k uchycení prstýnků. Dřevěné kolečko s kůrou slouží jako podložka na snubní prsteny.


Popis: Dřevěná podložka pod snubní prstýnky - zkompletovaná, bez povrchové úpravy. Materiál: Topolová překližka o tl. Udělejte si svou svatbu jedinečnou a vylaďte detaily.

Díky této podložce dostane i zcela jednoduché navlékání snubních prstenů jedinečný a nevšední nádech. Zvláštností je pánský prsten, který byl zhotoven (na přání) jako přívěšek. Dámský prsten je vyříznut z jeho vnitřního obvodu a prsteny tak do sebe přesně zapadají.


Oba snubní prsteny jsou jednoduché kruhy, kónické v řezu. Rozhodli jste se pro snubní prstýnky z chirurgické oceli? Jsou čím dál oblíbenější. U nás si ze široké nabídky určitě vyberete.


Velmi dobře vypadají snubní prsteny z chirurgické oceli zdobený jedním zirkonem. Rain White zlaté snubní prsteny. Zlaté snubní prsteny pro moderní páry. Prsten o šíři mm má drobné rytí ve tvaru vlny.


Povrch pod vlnou je matný, jinak je prsten s lesklým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky