úterý 20. srpna 2019

Hotel bravo česká třebová

Podrobnosti Vytvořeno: 12. Hotel disponuje nadstandartně vybavenými pokoji s lůžky. Hotelová restaurace disponuje místy v restauračním uspořádání, nebo 6-míst ve slavnostním uspořádání.


Složení jídelního lístku je rozmanité a nabízí více jak 1pokrmů české i mezinárodní kuchyně, rybí a steakové speciality, flambované pokrmy i regionální zajímavosti. Comfortable rooms, quality bathroom, good food and excellent served by friendly staff. Disponujeme místy v restauračním uspořádání, nebo 6-míst ve slavnostním uspořádání. Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších.


Zaujala Vás naše nabídka ubytování, jsou pro Vás přijatelné i ceny našich služeb, neváhejte a pobyt rezervujte nyní. The panoramic terrace of the hotel offers a unique view of the historic center and the Piarist Monastery. Nachází se ve čtvrti rodinných domů blízko do centra města, na vlakové nádraží i ke skiareálu a bikeparku Peklák. Třebová ) Availability verified. Photo Video QR code Street view.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. Nyní jste v módu Bez grafiky.


Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu. Domeček Arpo je relaxačně-ozdravné zařízení, které Vám pod jednou střechou nabízí kryosaunu, solnou jeskyni, infrasaunu či profesionální masáže. Přes léto je pro Vás k dispozici i zahradní restaurace s udírnou a grilem. Máme speciální dětský jídelní lístek a jiné zajímavosti pro děti jako je například dětský koutek na zahradě. Všechna jídla Vám rádi.


Hotelová ubytovací kapacita činí pokojů s komfortním vybavením. Nedílnou součástí Hotelu Bravo je stylová restaurace s hojným výběrem jídel. Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení, minibar, LED televizor se 1programy digitální kabelové televize. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení na internet. Zůstali jsme jednu noc, rezervace proběhla telefonicky.


Pokoj byl dostatečně veliký, koupelna průměrná, vana bez zástěny, kvalita spánku rušena nedostatečným zatměním. Ubytování při příjezdu rychlé a milé, stejně jako odjezd. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Hotel Bravo with an interactive map and directions. The designer luxury Antik Hotel Sofia is located about a 3-minute walk from the historic core of Litomysl and offers comfortable accommodation in stylish rooms and suites with full-service and catering services. Je vzdálen čtyři minuty chůze od centra města, 4m od vlakového a autobusového nádraží, 3m od kulturního centra. Kuchyně - Obývací Stěny Police, Regály Dětské Pokoje. Jsou tedy bez schodů a jiných překážek, které vozíčkář sám nepřekoná.


Nejlépe však objednávejte na eshopu a pivo Vám zavezeme až domů (do km). Nabízíme rozvoz piva domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky